Jozef Legéň Rôzne

Víkend už je za dverami: Tieto podujatia vám ho rozhodne spríjemnia

Ani sme sa nenazdali a týždeň ubehol ako voda. Pravidelne vám prinášame prehľad víkendových podujatí, na ktorých by ste nemali chýbať. Škála je pestrá, isto si nájdete akciu, ktorá vám sadne a spríjemní víkendový relax.

Ilustračný obrázok k článku Víkend už je za dverami: Tieto podujatia vám ho rozhodne spríjemnia
Zdroj: TASR

27.09.13, 19:00 ZDENĚK IZER – TURNÉ ŠTYROCH MOSTÍKOV

Pre veľký záujem sa v Žilinskom Dome odborov opäť predstaví Zdeněk IZER so svojou show Turné 4 mostíkov. So svojim nezameniteľným humorom predvádza zábavné scénky, paródie na najrôznejšie televízne programy a imitácie populárnych spevákov a speváčok. Partnerkou a hudobným hosťom programu je speváčka a muzikálová herečka Šárka Vaňková

27.09.13, 16:00 Stanica jedna nula – rodinný album

Oslava. Koľko nás je? Koľko ľudí tu už niečo robilo, organizovalo, koľko dobrovoľníkov? Koľko divákov, barmanov, cestujúcich? Koľko umelcov? Koľko sa nás zmestí na jednu fotografiu? Príďte sa nami osláviť desiate narodeniny (Stanica jedna nula) a odfoťťte sa spolu s nami do rodinného albumu 2013.

27.9.2013,Žilina ,Aupark Shopping Center 9.00 – 21.00 NOC VÝSKUMNÍKOV-FESTIVAL VEDY

Sviatok všetkých malých i veľkých milovníkov objavovania a vedy sa v žilinskom Auparku koná v spolupráci so Slovenskou organizáciou pre výskumné a vedecké aktivity a Žilinskou univerzitou. Nákupné centrum Aupark Žilina sa tak na jeden celý deň stane veľkým laboratóriom. Špičkoví domáci vedci a výskumníci v ňom predstavia projekty, ktoré sa vďaka svojej kvalite presadili aj za hranicami Slovenska. Pre návštevníkov sú pripravené kvízy, súťaže, prednášky a praktické pokusy v 19 tematických stánkoch. Čítajte viac v článku Festival vedy v centre Žiliny.

27.09.13 – 30.09.13 VÝSTAVA O OLYMPIZME

Krajská knižnica v Žiline Vás pozýva na výstavu o olympizme. Program: Antické olympijské hry, Novoveké olympijské hry, Míľniky svetového športu, Slovenskí olympijskí medailisti z čias Rakúsko – Uhorska, Československa a samostatného Slovenska, Olympionici a paralympionici Žiliny, Prezentácia poslania a činnosti Olympijského klubu Žilina od založenia v roku 1995, Kroniky Olympijského klubu Žilina od roku 1995 až 2013, Ocenenia Olympijského klubu Žilina a členov klubu, Trofeje olympionikov a významných žilinských športovcov, Knihy, publikácie a plagáty s olympijskou tématikou.

28.09.2013 , Sobota, 22:00 Žilina, Enjoy club VIPER WARM UP

Piatkový večierok v *enjoyclub-e v Žiline sa bude niesť v duchu: “zlomiť, prelomiť, zalomiť !”
Je to len predzvesť, alebo ak chcete Warm Up pripravovanej akcie poslednú sobotu v mesiaci, kde si Vás počká 16 DJs zo 4 krajín.

28.09.2013 07:30 – 20:00, sídlisko Kamence v Kysuckom Novom Meste

3. ročník súťaže vo varení gulášu bude venovaný pamiatke na zosnulého Jozefa Mičuru, ktorý bol zakladateľom a autorom myšlienky tohto podujatia. Miesto konania opäť na sídlisku Kamence za pohostinstvom Domček. Tak ako aj po minulé roky, zisk z podujatia bude venovaný na podporu rozvoja kultúrnych a športových aktivít detí a mládeže.
O dobrú náladu sa postarajú rôzne foklórne skupiny: FS Jedľovina,mažoretky Asanka, Kysucké Žubrienky a Margaréty a pod. Uskutočniasa aj rôzne sprievodné súťaže.

28. 09.2013 – 17:30, MŠK Žilina – MFK Ružomberok

Štadión MŠK Žilina Zápas 12. kola futbalovej Corgoň ligy.

28. 09.2013, Strečno Crazy Raft 2013

Usporiadateľ TJ Sokol Žilina organizuje aj tento rok preteky na raftoch. Miesto pretekov: Vrútky – Strečno.

29. 09.2013, 17:00, Zimný štadión

MsHK DOXXbet Žilina – MHC Martin Zápas 6. kola hokejovej Tipsport extraligy.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM