Soňa Vanovčanová Krimi

VIDEO nebezpečnej jazdy za sanitkou pri Žiline: Polícia s jasným odkazom!

Polícia zverejnila na sociálnej sieti video z nebezpečnej jazdy vodiča, ktorý ohrozoval nielen sanitku, ale aj iné vozidlá. Čo odkazuje polícia autorom takýchto videí?

Ilustračný obrázok k článku VIDEO nebezpečnej jazdy za sanitkou pri Žiline: Polícia s jasným odkazom!
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Polícia SR zverejnila na sociálnej sieti video z nebezpečnej jazdy vodiča za sanitkou. Situácia sa odohrala na ceste medzi Žilinou a Martinom, kedy mal vodič s EČV Dolný Kubín ohrozovať sanitné vozidlo Emergency Medical and Rescue Assistance Slovakia, ktorého pracovníci zverejnili na facebookových stránkach spoločnosti.

„Polícia SR na svojej facebookovej stránke uvádza, že doposiaľ k predmetnému videu žiadny podnet nedostala, a tak začína (ex offo) objasňovanie priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. O záveroch objasňovania priestupku bude v prípade záujmu verejnosti informovať“ uvádza polícia, ktorá tiež potvrdila, že sa jej podarilo skontaktovať s autorom videa sociálnej siete a jeho kontaktné informácie boli následne odovzdané kolegom.

„Všetci si pamätajte, že pri podobných dopravných prípadoch je najlepšie odkázať autorom takýchto videí, aby nás vyhľadali, lebo budeme od nich potrebovať výpoveď, čo celému procesu len pomôže“ upozorňuje polícia.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM