Zuzana Gadušová Správy

Veľké zmeny na železnici pocíti i Žilina: Od novembra nie iba vlaky zadarmo... ale aj nové spoje!

Isto už každý z vás počul o novom opatrení vo vlakoch Železničnej spoločnosti Slovensko. Od 17. novembra budú môcť študenti a dôchodcovia cestovať zadarmo. Očakáva sa preto zvýšený počet cestujúcich.

Ilustračný obrázok k článku Veľké zmeny na železnici pocíti i Žilina: Od novembra nie iba vlaky zadarmo... ale aj nové spoje!
Zdroj: TASR

Železničná spoločnosť Slovensko z tohto dôvodu pristúpila od 17. novembra k zavedeniu nových vlakov. Logicky sa očakáva, že sa po zavedení nových zliav pre dôchodcov a študentov, sa výrazne zvýši počet cestujúcich.

„Z dôvodu zavedenia nových zliav vo vlakoch Železničnej spoločnosti Slovensko a následného predpokladaného nárastu cestujúcich, zavádza Železničná spoločnosť Slovensko nové vlaky, ktoré budú premávať od 17.11.2014 do konca súčasného cestovného poriadku 2013/2014,“ poskytla portálom Dnes 24 túto informáciu vedúca tímu externej komunikácie Zuzana Červená zo spoločnosti ZSSK.

My ešte pripomíname, že nový vlakový grafikon bude platný od 14. decembra a ten vám samozrejme včas prinesieme. Momentálne si pozrite zoznam nových spojov týkajúcich sa aj Žiliny.

Bratislava hlavná stanica – Žilina:

  • Vlak R 11703 – Bratislava hl. st. odchod 12.47 hod – Trenčín príchod 14:15 hod, vlak bude vedený v pondelok až štvrtok, v piatok bude vlak premávať z Bratislavy hl. st. až do Žiliny s príchodom o 15:33 hod,

Žilina – Bratislava hlavná stanica:

  • Vlak R 11708 – Žilina odchod 14:19 hod – Bratislava hl. st. príchod

17:05 hod, vlak bude vedený v dňoch 17.XI., 23.XI., 30.XI. a 7.XII..

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM