Adela Fruckova Správy

Nový týždeň je tu a vy ešte neviete, ako ho strávite? Tipy ako ušité pre Žilinčanov!

Nový týždeň je tu. Aby ste boli pripravení nielen na svoje pracovné či školské povinnosti, máme pre vás šikovný ťahák na chystané akcie. Nájdete v ňom prehľad podujatí, na ktoré sa v Žiline oplatí skočiť.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň je tu a vy ešte neviete, ako ho strávite? Tipy ako ušité pre Žilinčanov!
Zdroj: Dnes24.sk

PREMIETANIE: BANÍCKY CHLEBÍČEK

8.2. 2016 pondelok o 19:00, Klub Kolečko

Začnite týždeň s filmami! Kočovné Kino Bastard (OZ PreNos) v spolupráci s Klubom Kolečko Vám každý pondelok prinesú zaujímavé dokumentárne aj hrané filmy. Tešte sa na diskusie s tvorcami aj odborníkmi. Celovečerný dokumentárny film Romana Fábiana o zašlej sláve jednej dediny a šanci mladého človeka uchytiť sa v tomto prostredí.

AUSTRÁLIOU A INDONÉZIOU NA JAWE 250 SO ŽLTÝMI TRABANTMI

10. 2. 2016 streda o 19:00 , Stanica Záriečie 11. 2. 2016 štvrtok o 19:00

Videá, slideshow, rozprávanie a beseda s banskobystrickým cestovateľom Marekom Slobodníkom o jeho ceste po Tichomorí na 58-ročnej Jawe 250 so známym českým cestovateľom Danem Přibáněm a jeho trabantmi.

VALENTÍNSKA KVAPKA KRVI

12. 2. 2016 piatok o 10: 00 – 14:00, OC MAX

„Na Valentína nemusíš potešiť len svoju milovanú polovičku. Príď sa rozdať pre druhých,“ znie oficiálne motto Valentínskej kvapky krvi, ktoré sa uskutoční v priestoroch OC MAX. Zachrániš život a odnesieš si nielen dobrý pocit ale aj 3€ kupón do multikina CINEMAX a ďalšie prekvapenia.

SILNÉ REČI V TVOJOM MESTE ŽILINA

12. 2. 2016 piatok o 20: 00

V piatok o 20:00 sa v Žiline uskutoční stand-up comedy show Silné Reči – Show Jána Gorduliča a jeho hostí. Silné reči je jednou z najlepších a najobľúbenejších stand-up comedy shows u nás. Ak máte chuť sa zabaviť na veciach, o ktorých sa nehovorí.

ENJOY VALENTINE´S DAY

** 12.2. piatok o 20:00, *enjoyclub**

Pre nezadaných aj zadaných tu má *enjoyclub na piatok prichystaný poriadne extravagantný event. Zo sobášiť sa môžete dať samotným Elvisom a zo svadby v štýle Las Vegas si odnesiete okrem úsmevnej fotografie aj zásnubné prstene a provizórny papier.

LÁSKA VO VEŽI

14.2. 2016 nedeľa o 9:00 – 17:00 (posledný vstup o 16:30), Budatínsky zámok

Považské múzeum v spolupráci so Žilinským samosprávnym krajom ukryli pre všetkých zaľúbených prekvapenie vo veži Budatínskeho zámku.

VALENTÍNSKA VEGÁNSKA NEDEĽA

14.2. 2016 nedeľa o 17:00 – 19:00

Už tradičná vegánska nedeľa na Stanici Záriečie vyšla na „magický“ dátum – 14. 2., deň svätého Valentína. Pri tejto milej dátumovej zhode sa organizátori rozhodli usporiadať jedno poriadne veľké rande, na ktoré sú pozvaní všetci milovníci vegánskej kuchyne. Či už prídete so svojou polovičkou, rodinou, štvornohými kamarátmi alebo už nechajú na vás, ale dobré zvyky vraj hovoria, že na rande sa nechodí s prázdnymi rukami a vraj láska ide cez žalúdok. Pre výber vhodného jedla platí snáď len toľko, že čím červenšie, tým lepšie a cesnak, chren či strukoviny radšej nechajte v špajzi.

Foto: Ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM