Krimi

V Žiline sa stala tragická nehoda: Pri zrážke áut zahynuli Michal (†31) a Soňa (†25)

AKTUALIZOVANÉ! V Žiline došlo k tragickej nehode. Pri cestnom nešťastí žiaľ vyhasli dva mladé ľudské životy. Zrážku neprežil Michal (†31) a Soňa (†25).

Ilustračný obrázok k článku V Žiline sa stala tragická nehoda: Pri zrážke áut zahynuli Michal (†31) a Soňa (†25)
Zdroj: Policajný zbor SR

K tragickej dopravnej nehode došlo v nedeľu večer v Žiline na ceste I/18 za križovatkou s ulicou M. Rázusa. Pozrite si zábery z miesta tragédie. „31-ročný vodič viedol vozidlo Renault Megane Coupe po ceste I/18 smer Bratislava, pričom v priamom úseku pravého jazdného pruhu sa vodič chcel otočiť na mieste, kde je to zakázané v dôsledku čoho nedal prednosť vjazde v ľavom jazdnom pruhu vodičovi vozidla Škoda Octavia. Došlo k zrážke obidvoch vozidiel tak, že vozidlo Škoda Octavia narazilo prednou časťou do ľavej bočnej časti vozidla Renault Megane Coupe,“ uviedla žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Pri nehode sa ťažko zranil vodič (†31) Renaultu, ktorým na mieste nehody podľahol. Jeho spolujazdkyňa (†25) utrpela ťažké zranenia, ktorým pri prevoze do nemocnice podľahla.

V Škode Octavia sa zranili 48-ročný vodič a 37-ročná spolujazdkyňa. Podľa slov hovorkyne utrpeli bližšie nešpecifikované zranenia s predpokladanou dobou liečenia nad 42 dní. Požitie alkoholu policajti u vodiča Škody Octavia nezistila. U vodiča Renaultu bude nariadená pitva. Hmotná škoda je odhadnutá na cca 4 000 €.

„Vyšetrovanie prevzal na mieste vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví. Okolnosti a miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania,“ dodala Balogová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM