Zuzana Gadušová Krimi

V Žiline havarovalo policajné auto: Vyšlo na obrubník a prevrátilo sa na strechu!

V Žiline vo štvrtok ráno došlo k nešťastiu na ceste. To sa však nestalo civilom, ale príslušníkovi polície. Služobné auto sa prevrátilo na strechu a ostalo stáť otočené hore kolesami!

Ilustračný obrázok k článku V Žiline havarovalo policajné auto: Vyšlo na obrubník a prevrátilo sa na strechu!
Foto: Zuzana Gadušová / Zdroj: Dnes24.sk

Dnes ráno išla naša čitateľka do práce a po ceste ju čakalo prekvapenie. Uprostred cesty zrazu uvidela prevrátené auto. To pritom nepatrilo civilom, ale polícii.

K udalosti došlo na Tajovského ulici, ktorá delí dve Žilinské sídliská Hliny a Bôrik. „Nevidela som presne, ako sa to stalo, ale ako vodička poviem, že to musela byť poriadna šupa,“ skonštatovala naša čitateľka.

Zisťovali sme, k čomu vlastne na mieste došlo. „Vo štvrtok 18. septembra po piatej hodine ráno došlo v Žiline na ulici Tajovského ku škodovej udalosti. Dvadsaťdvaročný policajt (počas výkonu služobnej činnosti) viedol služobné motorové vozidlo Seat Leon v smere od centra mesta na sídlisko Solinky. Plne sa nevenoval vedeniu vozidla, situácii v cestnej premávke a s vozidlom prešiel do protismernej časti vozovky," uviedol krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Muž zákona podľa slov hovorcu následne vyšiel na obrubník a s vozidlom sa prevrátil na strechu. Pri udalosti našťastie nedošlo k žiadnym zraneniam. "Alkohol u vodiča vykonanou dychovou skúškou zistený nebol,“ dodal R. Moravčík.

Na Tajovského ulici sa prevrátilo policajné auto
2
Galéria
Foto: Zuzana Gadušová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM