Soňa Vanovčanová Kultúra

V Rajeckých Tepliciach majú veľkonočný strom: Vyzdobiť ho môžu všetci

Na námestí v kúpeľnom mestečku Rajecké Teplice pribudol veľkonočný strom. Vyzdobiť ho môžete aj vy.

Ilustračný obrázok k článku V Rajeckých Tepliciach majú veľkonočný strom: Vyzdobiť ho môžu všetci
21
Galéria
Foto: Soňa Vanovčanová / Zdroj: Dnes24.sk

Príroda v okolí Žiliny sa začína pomaličky prebúdzať, avšak tohtoročný skorý príchod Veľkej noci ešte nevyfarbil okolie do jarných farieb. Rajecké Teplice ale spestrila pred veľkonočnými sviatkami výzdoba zvýrazňujúca sviatky jari po celom metečku. Mesto sa pochválilo svojim veľkonočným stromom na sociálnej sieti.

„Milí priatelia, pripravili sme na námestí v Rajeckých Tepliciach stromček so symbolmi jari, aby sme spríjemnili atmosféru Veľkej noci v našom mestečku. Uvítame, ak sa rozhodnete i vy spestriť náš stromček svojich výtvorom. Touto cestou vám prajeme radostné a pokojné prežitie veľkonočných sviatkov,“ uvádza Mesto.

Pod veľkonočným stromom pribudol aranžmán zo živých kvetov a bahniatok doplnený veľkonočným zajacom a pribudli aj veľkonočné vajíčka, ktoré obyvatelia na stromček nosia. Návštevníkov mestečka zas veľkonočná výzdoba zaujala natoľko, že sa pri nej po skupinkách fotografovali.

Veľkou nocou je však nasiaknuté celé mestečko, nielen námestie, na ktorom je stromček so symbolmi jari. Vyzdobené sú aj kúpeľné domy, sviatky pripomínajú aj farebné stužky na moste vedúcom cez rybník.
Lúče slnka nás síce v týchto dňoch nepohladili, o to viac je však jarná výzdoba pohladením pre oči i dušu. Presvedčte sa v našej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM