Igor Petrík Krimi

V domiešavači sa stala tragédia: Hasiči vytiahli už len mŕtve telo muža

Tragická a smutná udalosť. Ako informovala krajská hovorkyňa hasičov, mŕtve telo pracovníka jednej spoločnosti vytiahli hasiči z valca domiešavača na betón.

Ilustračný obrázok k článku V domiešavači sa stala tragédia: Hasiči vytiahli už len mŕtve telo muža
Zdroj: TASR

K tragickej udalosti, ku ktorej došlo v domiešavači betónu v spoločnosti v Kysuckom Novom Meste, boli vo štvrtok (2.7.) podvečer vyslaní hasiči z hasičskej stanice v Kysuckom Novom Meste.

„Po príjazde hasičov sa na mieste udalosti nachádzali príslušníci polície a záchranná zdravotná služba. Hasiči vykonaním prieskumu zistili, že vo valci domiešavača na betón sa nachádza osoba mužského pohlavia, ktorá nejaví známky života, čo potvrdila aj lekárka záchrannej zdravotnej služby,“ informovala Miroslava Ondrichová, krajská hovorkyňa hasičov.

Dodala, že hasiči osvetľovali priestor počas dokumentovania tejto udalosti políciou, pracovníkom inšpektorátu práce a súdnym znalcom. „Následne bol bubon zaistený proti pohybu. Po vyrezaní otvoru o veľkosti asi 70 × 70 cm do plášťa valca vstúpili do priestoru valca traja hasiči v dýchacích prístrojoch a vytiahli pozostatky osoby,“ uzatvorila Ondrichová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM