Zuzana Gadušová Kultúra

Už viete kam vyrazíte cez víkend? Vyberajte z PREHĽADU zaujímavých podujatí

Koniec pracovného týždňa sa nám už blíži. Pozrite si prehľad akcií ktoré budú v Žiline a okolí. Oddychové víkendové akcie začínajú už piatkom.

Ilustračný obrázok k článku Už viete kam vyrazíte cez víkend? Vyberajte z PREHĽADU zaujímavých podujatí
Zdroj: Dnes24.sk

Žilinské kultúrne leto pokračuje vo svojom programe ďalšou zaujímavou akciou. Na Mariánskom námestí sa vrátime do čias detstva našich starých mám. Pozrieme si akým remeslám sa venovali v ich časoch. Do soboty tam bude výstava ľudových remesiel.

Popri tom ako si budete v sobotu na Mariánskom námestí pozerať krásne peričky či hrnčiarskú prácu môžu si vaše ratolesti pozrieť o 17:30 hodine v letnom kine rozprávku Monsters s.r.o.

Ďalším zaujímavým nápadom je aj výstava psov s názvom Rajec-krásavec v neďalekom Rajci pri Žiline. Uvidíte tu nie len čistokrvných psíkov ale aj krížencov. Bude sa konať v Rajci na námestí SNP so štartom 11.00. hod. Nájdete tu súťažné disciplíny ako najkrajšie šteniatko, najšikovnejší psík alebo TOP pes publika.

Páradnym nápadom je aj Bitka o loď Bismarck na Vodnom Diele Žilina. Bude spojená s tankovej Bitky o Bastogne. Viac o tejto udalosti si môžete prečítať na našom webe TU: http://zilina.dnes24.sk/…-susi-182596

V sobotu si môžete ísť pozrieť od 11:30 hod. aj voľnejšiu verziu rugby do Žiliny. Konkrétne do eXtreme parku na Vodné dielo alebo si rovno vyskúšaj plážové rugby. Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM