Jozef Legéň Krimi

Najskôr popíjali, potom nastalo peklo: Muž (38) vlastnú družku (†38) dobil na smrť

Počas víkendu sa v Turčianskych Tepliciach odohrala tragédia. Podľa polície 38-ročný muž fyzicky napadol svoju družku, spôsobil jej zranenia ktorým podľahla. Obvinenému hrozí 10 rokov za mrežami.

Ilustračný obrázok k článku Najskôr popíjali, potom nastalo peklo: Muž (38) vlastnú družku (†38) dobil na smrť
Zdroj: Webnoviny.sk

Martinský vyšetrovateľ obvinil zo zločinu zabitia 38-ročného muža z Turčianskych Teplíc. Obvinený muž podľa polície v sobotu 15. júna v skorých ranných hodinách v Turčianskych Tepliciach v byte fyzicky napadol svoju 38-ročnú družku.

„Samotnému útoku predchádzalo nadmerné požívanie alkoholických nápojov obidvoma osobami a incident, ktorý vyústil do fyzického útoku muža. Počas útoku muž ženu udieral do tváre, hrudníka, keď žena spadla na zem, niekoľkokrát ju kopol do trupu. Napokon bezvládnu ženu uložil na posteľ, kde ju nechal do druhého dňa. V nedeľu prišla do bytu matka obvineného muža, ktorá zistila, že družka jej syna je mŕtva a privolala políciu,“ informovala hovorkyňa KR PZ v Žiline Jana Balogová.

38-ročná žena utrpela podľa predbežných výsledkov pitvy rozsiahle mnohopočetné podliatiny, zmliaždenia na celom tele. Intoxikácia alkoholom a utrpené zranenia viedli k smrti. Vyšetrovateľ spracoval na obvineného muža návrh na vzatie do väzby. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému mužovi trest odňatia slobody na sedem až desať rokov.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM