Rôzne

Únos triednej knihy v akčnom duchu: Maturanti sa vo videu predviedli v štýle Grand Theft Auto

Dnes sa maturantské triedy predbiehajú v natočení, čo najoriginálnejšieho videa únosu triednej knihy a niekdajšie jednoduché únosy nahrádzajú skvelé krátke filmy. Títo študenti záverečného ročníka strednej školy to však zobrali naozaj akčne, však pozrite si video sami.

Ilustračný obrázok k článku Únos triednej knihy v akčnom duchu: Maturanti sa vo videu predviedli v štýle Grand Theft Auto
Zdroj: YouTube.com

O zaujímavé filmové dielo sa postarali študenti 4.A zo Strednej priemyselnej školy stavebnej v Žiline. Na úvod filmu tvorcovia upútajú hneď svojom venovaním. „ Natočené podľa skutočnej udalosti. Venované pamiatke obetiam hviezdnych vojen,“ presne takto začína krátky film o únose triednej knihy. Úvodná grafika naznačuje, že by sa mohlo jednať o video v štýle hry Grand Theft Auto a niektoré prvky vo filme to aj potvrdzujú.

Video ponúka naozaj kvalitné a akčné spracovanie. Hneď po únose triednej knihy sa začína ozajstný „hollywoodsky trhák“. Nechýba ani naháňačka centrom mesta či na autách a ani streľba. „Super robota! :) A soundtrack z RocknRolla tiez fasa :),“ píše sa v jednom z komentárov. Pozrite si video, ako nakoniec únos triednej knihy dopadne.

Krátky film natočený podľa skutočnej udalosti. Film z dielne žiakov 4.A na SPŠS
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM