Kultúra

Týždeň v Žiline ako na dlani: Na čo sa oplatí vybehnúť?

Prvý novembrový týždeň nemusíte oddychovať iba doma, ale aj v spoločnosti. V Žiline sa bude konať niekoľko zaujímavých akcií. Nenechajte si ich ujsť.

Ilustračný obrázok k článku Týždeň v Žiline ako na dlani: Na čo sa oplatí vybehnúť?
Zdroj: TASR

Strašidelná Maškaráda

31. 10. 2016, o 21:00, EMÓCIA Gallery & Caffe Club, Žilina

Legendárna halloweenska žúrka je späť! A s ňou aj deň, kedy je treba prevetrať tie najbizarnejšie kostýmy. Zo záhrobia bude DJovať celý ansámbel strašidiel: Čumbulák, Von Dráček, Zugree a DayD.

Go USA!

03. 11. 2016, o 15:00, Aupark, Žilina

Zaujímate sa o štúdium alebo prácu v USA? Príďte na trhovisko informácií o možnostiach štúdia v USA a programoch Work and Travel. Zástupcovia10 agentúr Vám budú odpovedať na Vaše otázky a poradia Vám najlepšie alternatívy.

Koniec Európskej únie? A čo potom?

03. 11. 2016, o 18:00, Stanica Záriečie, Žilina

Ocitáme sa v etape konca EÚ? Nájdu sa v Európe zodpovední politici, ktorí budú schopní sa dohodnúť alebo prevládne egoizmus a populistické návrhy vedúce k rozpadu EÚ? Príďte s nami diskutovať o tom, aká je naša budúcnosť v EÚ a čo môže nastať ak tu raz už únia nebude. Našimi hosťami budú: Iveta Radičová, bývalá premiérka, Vladimír Vaňo, ekonóm, Peter Cibulka, poslanec MsZ v Žiline. Moderuje Michal Havran.

Zdroj: TASR

S bicyklom na 8-tisícovku

03.11.2016, o 18:00, Klub Kolečko, Žilina

Príďte si vypočuť príbeh Zdena Brnoliaka a pozrieť sa na autentické fotografie a videá o náročnej expedícii, dvoch pádoch spolu-lezcov, polámanom bicykli, lavínovom nešťastí, zošívaní rozbitej hlavy, dosiahnutí Guinnessovho rekordu a ďalších zážitkoch.

Palo Seriš – Chutilo vám, páni? – Klaun Túr 2016

03. 11. 2016, o 21:00, Mestské divadlo, Žilina

Pohybová komédia jedného herca z podivného sveta reštaurácií a čašníkov, ktorá vznikla v spolupráci s režisérom a hercom Arnoštom Goldflamom. Herec zahrá viac ako 20 rôznych charakterov a počíta s aktívnou predstavivosťou diváka. Hra je preložená a dá sa zahrať aj v anglickom, francúzskom a poľskom jazyku.

Temné kecy trip

04. 11. 2016, o 20:00, Smer music bar, Žilina

Zdá sa, že Smer Music Bar sa veľmi pekne rozbieha a po veľkom úspechu z posledných vypredaných Temných Kecov sme tu zas! Priprav sa na nové príbehy toho Najdrsnejšieho a Najpredávanejšieho Stand up Comedy Temné Kecy, v podaní tých najlepších komikov na Slovensku.

Žilina v OBRAZOCH
15
Galéria
Zdroj: Matej Janík
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM