Správy

Tuningový zraz v obrazoch: Pri Žiline sa stretli vymakané autá z celého Slovenska

Pred pár dňami sme vás informovali o tom, že pri Žiline sa bude konať prvý ročník tuningového zrazu. Ako celá akcia prebiehala, či koľko áut a návštevníkov prišlo, sme zisťovali priamo u jedného z organizátorov.

Ilustračný obrázok k článku Tuningový zraz v obrazoch: Pri Žiline sa stretli vymakané autá z celého Slovenska
Zdroj: Dnes24.sk

Malý sviatok zažili uplynulý piatok a sobotu všetci milovníci krásnych áut v autokempe Žilina – Varín. Uskutočnil sa tam totiž prvý ročník tuningového zrazu CM Tuning Varín 2015.

S priebehom podujatia bol spokojný aj Roman Kovačič zo skupiny Car Maniacs, ktorá akciu organizovala. „Odozva bola super. Na zraz prišlo 270 áut a vyše 500 návštevníkov a aj napriek sobotňajšiemu, trošku škaredému počasiu, išlo všetko hladko a ľudia boli spokojní. Autá prišli z rôznych krajov, či už Trstená, Bratislava, Košice, Zvolen, Banská Bystrica, aj zo susedných štátov,“ povedal pre Žilina 24.

Brána kempu sa otvorila v piatok o 14.00 hod., keď začali prichádzať prví účastníci. „Okolo 20.00 hod. prišlo asi 70 a okolo 22.00 hod. sa pozbieralo už 180 áut. Okolo 22.00 začala nočná párty a popritom boli vystavené autá na tuning night show, ktorá bola v hojnom počte vyhodnotená pred polnocou,“ povedal Kovačič.

Ako dodal, v sobotu ráno si organizátori privstali, aby pripravili súťaže. Tie spočívali v meraní audia, ťahaní či prezúvaní auta. „Ľudia tvorili super atmosféru a skvele sa zabávali, navzájom sa rešpektovali a rešpektovali aj pravidlá zrazu a nočný pokoj. Všetko tak prebehlo hladko,“ uzatvoril Roman Kovačič.

Malú ochutnávku pre tých, čo sa tuningového zrazu vo Varíne z akýchkoľvek dôvodov zúčastniť nemohli, ponúka priložená foto a videogaléria. Pozrite sa, ako akcia prebiehala.

Foto, video: Car Maniacs

FOTO: Pri Žiline sa zišli tuningoví nadšenci
22
Galéria
VIDEO: V autokampe Žilina – Varín sa konal tuningový zraz
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM