Správy

Tunel Horelica na severnej D3-ke bude uzavretý: Dôvodom je jesenná údržba

Šoféri, ktorí jazdia severnou D3-kou, alebo ktorí plánujú víkendovú cestu do Čiech, musia počítať s úplnou uzávierkou tunelu Horelica. Podľa Národnej diaľničnej spoločnosti potrvá dva dni.

Ilustračný obrázok k článku Tunel Horelica na severnej D3-ke bude uzavretý: Dôvodom je jesenná údržba
Zdroj: TASR

Národná diaľničná spoločnosť upozorňuje na úplnú uzávierku tunela Horelica. Uzávierku si vyžadujú servisné práce tunela Horelica a prípojnej komunikácie I/11.

Úplná uzávierka tunela a prípojnej komunikácie I/11A bude prebiehať nasledovne. V piatok 25. septembra od 20:00 hod. do soboty 26. septembra do 06:00 hod. A v sobotu 26. septembra od 20:00 hod. do nedele 27. septembra do 24:00 hod. Diaľničiari ďalej informujú, že doprava bude presmerovaná na „starú“ cestu I/11 a usmernená bude dopravným značením.

Podľa Jany Balogovej, krajskej policajnej hovorkyne, bude doprava presmerovaná na cestu I/11 nasledovne. „V smere staničenia – križovatka malý obchvat Čadca I/11B, Horelica I/11, Krásno nad Kysucou III/01187, miestna komunikácia, mimoúrovňová križovatka Krásno nad Kysucou na cestu I/11A. V smere od Žiliny – križovatka Oščadnica na III/01159, kruhová križovatka a miestna komunikácia smer Čadca na I/11, Horelica, malý obchvat Čadca I/11B na cestu I/11A,“ informovala hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM