Zuzana Gadušová Správy

Tretí ročník plaveckých pretekov o pohár mesta: Plus prekvapenie vo farbách FC Barcelona!

Každý Žilinčan, ktorý sa cíti ako ryba vo vode, sa môže prihlásiť na pohár mesta Žilina. S týmto podujatím je spojená ešte jedna úžasná luxusná akcia, ktorú si nesmie nechať ujsť žiadny fanúšik futbalového klubu Barcelona.

Ilustračný obrázok k článku Tretí ročník plaveckých pretekov o pohár mesta: Plus prekvapenie vo farbách FC Barcelona!
Zdroj: Dnes24.sk

Na Mestskej krytej plavárni v Žiline budú už po tretí krát usporiadené Medzinárodné plavecké preteky MASTERS. Začínajú sa od 25. októbra 2014 do 26. októbra 2014. Zúčastniť sa môžu aj neregistrovaný plavci v Slovenskej plaveckej federácií a aj široká verejnosť. Prihlášky sa môžu podávať na Mestskej krytej plavárni do 10.10. 2014.

S týmto podujatím je spojená ešte jedna perfektná akcia pre priaznivcov Barcelony. Nejeden fanúšik Barky by si chcel sadnúť na miesto, kde sa viezli jeho futbalové ikony. Pretože, budete sa môcť pozrieť aj do autobusu FC Barcelona, ktorý bude v tomto čase v Žiline. Nezmeškajte príležitosť uvidieť najluxusnejší autobus v Európe Scania Titanum Noge, ten bol dva roky v službách klubu FC Barcelona. Vozili sa v ňom také hviezdy ako Lionel Messi, Xavi Hernandéz, či Iniesta. Bude prepravovať aj Slovenských plavcov Masters, na vytipované plavecké preteky. Uvidíte tu aj loptu podpísanú hráčmi FC Barcelona.

Foto: mesto Žilina

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM