Hokej

Tréner Jančuška po zápase s úradujúcim majstrom: Bolo to veľmi náročné stretnutie

Odhodlaní Vlci odohrali prvý zápas Tipsport extraligy v Košiciach. Napriek tomu, čo pred Košičanmi predviedli, tréner hodnotil zápas ako veľmi náročný.

Ilustračný obrázok k článku Tréner Jančuška po zápase s úradujúcim majstrom: Bolo to veľmi náročné stretnutie
Zdroj: Dnes24.sk

Ako veľmi náročný zhodnotil prvý zápas MsHK DOXXbet Žilina v novej sezóne Tisport Ligy proti HC Košice, tréner vlkov Milan Jančuška. Žilinčania, na domácom ľade oceliarov, nakoniec podľahli až po predĺžení 5:4.

„Mali sme veľmi dobre rozohraté. Ale prišli chybičky, Košice na nás vyvinuli tlak, hlavne v poslednej tretine a zaslúžene vyrovnali. Škoda toho, veľmi ma to mrzí, na druhej strane, je to dobrý odrazový mostík do ďalších zápasov a cením si bod z Košíc,“ povedal Milan Jančuška, hlavný tréner MsHK DOXXbet Žilina

„Zápas bol veľmi ťažký, vedeli sme, ako hrajú Košice, že sú veľmi ťažký súper. Chceli sme prekvapiť, čo sa nám aj podarilo, jedným bodom. Aj keď sme mali k dispozícii skoro tri body, tak dúfame, že nabudúce sa nám to podarí,“ povedal autor jedného zo žilinských gólov Richard Huna: „Chceli sme uhrať aspoň dva body, keď už bolo predĺženie. Nepodarilo sa, tak ideme ďalej. Čakajú nás Piešťany, uvidíme,“ doplnil Huna.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM