Aktualizované Igor Petrík Krimi

Tragická nehoda v Žiline: Zrazilo sa osobné auto s nákladiakom, 1 mŕtvy a 2 zranení

Záchranné zložky museli vyraziť do akcie kvôli tragickej nehode, ktorá sa udiala v Žiline. Hovorca záchranarov informoval, že po zrážke osobného auta s nákladným sa dvaja ľudia zranili, tretí zraneniam žiaľ podľahol.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda v Žiline: Zrazilo sa osobné auto s nákladiakom, 1 mŕtvy a 2 zranení
Zdroj: Dnes24.sk

V stredu (8.7.) predpoludním došlo v Žiline, na výjazde na diaľnicu D3 (Strážov), k tragickej dopravnej nehode. Podľa Borisa Chmela, hovorcu Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby SR, sa zrazilo osobné auto s nákladným.

„Jeden muž podľahol svojim zraneniam,“ dodal pre spravodajský portál Žilina 24. Doplnil, že všetci účastníci nehody boli muži.

„62-ročný vodič osobného auta Ford Focus, ktorý išiel smerom do Žiliny, z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s oproti idúcim nákladným vozidlom Praga V3S, ktoré viedol 60-ročný vodič. Pri dopravnej nehode na mieste nehody vyhasol život 62-ročného vodiča osobného auta,“ informovala Jana Balogová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

„S ťažkými zraneniami bol do nemocnice prevezený 60-ročný vodič nákladného auta. Ďalší spolujazdec utrpel predbežne ľahké zranenia. Na mieste prípad prevzal vyšetrovateľ. Okolnosti tejto tragickej dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania,“ uzatvorila.

Foto: HaZZ Žilina

Tragická dopravná nehoda v Strážove
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM