Krimi

Tragická nehoda na Kysuciach: Vodička (†39) zraneniam podľahla, spolujazdci s vážnymi zraneniami...

Po víkend je bilancia tragických nehôd na našich cestách zas o niečo väčšia. Vodička (†39) na svojom Peugeote narazila do oplotenia ihriska, po prevoze do nemocnice zraneniam podľahla. Ťažko sa zranili jej dvaja spolujazdci.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda na Kysuciach: Vodička (†39) zraneniam podľahla, spolujazdci s vážnymi zraneniami...
Zdroj: Policajný zbor SR

V sobotu ráno došlo na ceste druhej triedy v katastri obce Stará Bystrica, okres Čadca k vážnej dopravnej nehode.

39-ročná vodička (z okresu Čadca) riadila osobné motorové vozidlo Peugeot v smere od obce Stará Bystrica na obec Klubina (z okresu Čadca). „Po prejazde miernej ľavotočivej zákruty začala predchádzať pomalšie idúce vozidlo. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin s vozidlom zišla mimo vozovku vľavo a narazila do oplotenia ihriska,“ informoval hovorca polície Radko Moravčík.

Vodička pri dopravnej nehode utrpela ťažké zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahla. Dvaja spolujazdci z vozidla utrpeli ťažké zranenia. Celkovo vznikla hmotná škoda vo výške 5 500 €. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM