Rastislav Búgel Krimi

Tragédia na našich cestách: Čelná zrážka a smrť mladého vodiča (†26)!

Nový pracovný týždeň začal obrovskou tragédiou. Nehoda si vyžiadala život mladého vodiča dodávky.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia na našich cestách: Čelná zrážka a smrť mladého vodiča (†26)!
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako informovala polícia, k tragickej dopravnej nehode došlo v pondelok 25. januára popoludní na ceste III. triedy medzi obcami Belá – Dulice – Martin. “44-ročná vodička jazdiaca na vozidle Seat Alhambra smerom na Martin. Keď sa nachádzala pred križovatkou s odbočkou na obec Necpaly, z dôvodu neprispôsobenia svojho správania stavu a povahe vozovky, prešla do protismeru, kde došlo k zrážke s oprotiidúcim vozidlom Peugeot Boxer. 26-ročný vodič dodávky už zrážke nedokázal zabrániť. Pri dopravnej nehode utrpel mladý vodič zranenia, ktorým po prevoze v nemocnici podľahol,“ informuje Jana Balogová, hovorkyňa KR PZ v Žiline.

Podľa polície utrpela 44-ročná vodička ťažké zranenia, s ktorými bola prevezená do nemocnice. “Jej 7-ročná dcéra sediaca v autosedačke na zadnom sedadla vyviazla s ľahkými zraneniami. U obidvoch vodičov bol nariadený odber krvi,“ informuje policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Podľa policajných informácií bola hmotná škoda na autách odhadnutá na približne 19 500 eur. “Prípad prevzal vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a prečinu ublíženia na zdraví. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania a znaleckého skúmania,“ informuje Jana Balogová, hovorkyňa KR PZ v Žiline.

Pozrite si fotografie z tragickej dopravnej nehody v priloženej galérii!

Tragédia na našich cestách: Čelná zrážka a smrť mladého vodiča (†26)!
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM