Michal Demjanovič Rôzne

TOP 5 správ týždňa: Témy, ktoré najviac zaujali Žilinčanov

Uplynulý týždeň nebol skúpy na nové články. Ktoré si nenechalo ujsť najviac čitateľov? Pozrite si prehľad toho naj, čo prinieslo posledných sedem dní!

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 správ týždňa: Témy, ktoré najviac zaujali Žilinčanov
Zdroj: Dnes24.sk

Barman a rezbár

Nie každý z nás, kto pozná barmana Michala Štaffena (32) z nášho obľúbeného žilinského klubu, vie, že okrem obratného narábania so šejkrom ovláda aj prácu s dlátom a drevom. Za kvantom hoblín sa skrýva množstvo driny. O tom ako sa Michal dostal k rezbárstvu a ako sa dá skĺbiť táto umelecká činnosť s umením barmanstva, nám prezradil on sám v rozhovore pre Žilina 24.

Basketbalový talent

Marek Čurilla (18) pochádza zo Žiliny a študuje na Spojenej strednej škole v Bytčici odbor informačné systémy a služby. Basketbalu sa venuje približne 10 rokov. Minulú sezónu hrával v žilinskej mestskej basketbalovej lige, kde sa stal hráčom s najvyšším počtom bodov v sezóne a tiež najužitočnejším hráčom sezóny. Prečítajte si rozhovor s ním tu.

Výtvory tatéra Bisiho

Michal Chovanec má 24 rokov, pochádza zo Žiliny a študoval na strednej priemyselnej škole stavebnej. V tetovacom štúdiu NEW Tattoo atelier BISI and SIDI ŽILINA pracuje už nejaký ten čas. Za toto obdobie sa u neho vystriedalo viacero zákazníkov či zákazníčok. V článku sme sa rozhodli ukázať vám viac Bisiho prác, ktoré vám môžu pomôcť rozhodnúť sa práve pre neho. Viac tu.

Prestavba Žilinských internátov

Veľké rekonštrukčné práce v areáli internátov začali už v apríli. Na Žilinských internátoch stále prebiehajú práce. Ako to na internátoch vyzerá pred začiatkom akademického roka? Idú práce podľa plánu? Prinášame vám aktuálne informácie.

5 nádherných skál v okolí Žiliny

Sú mohutné, očarujúce a svojím zjavom pútajú pozornosť turistov. Z niektorých je nádherný výhľad, iné lákajú svojou históriou. Prečítajte si o 5 skalách neďaleko od Žiliny, ktoré stoja za zmienku! O aké skaly ide a kde sa nachádzajú?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM