Michal Demjanovič Kultúra

To najlepšie čo prinesie týždeň! 7 akcií, ktoré odporúčame zažiť

Nový týždeň je pred nami a my sme pre vás pripravili praktický prehľad podujatí v meste pod Dubňom. Hubobné vystúpenie, výstava aj bohatý program pre deti.

Ilustračný obrázok k článku To najlepšie čo prinesie týždeň! 7 akcií, ktoré odporúčame zažiť
Zdroj: TASR

KELTI V ŽILINE

18.07. – 22.07. 2016, o 8:00, Krajské kultúrne stredisko v Žiline

Krajské kultúrne stredisko v Žiline v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja pozýva na výstavu do Makovického domu pod názvom Kelti v Žiline. Je to putovná výstava fotografií s popisom o živote národa, ktorý je doteraz opradený záhadami a pre mnohých súčasných ľudí aj veľkou neznámou. Výstava nadväzuje na knihu Kelti v Žilinskom kraji, ktorú vydal Žilinský samosprávny kraj.

DENNÝ DIVADELNÝ TÁBOR ZA OPONOU V BÁBKOVOM DIVADLE ŽILINA

18. – 22. júla 2016, Bábkové divadlo Žilina, Kuzmányho 6

Druhý a tretí júlový týždeň sa v priestoroch Bábkového divadla Žilina bude konať už 2. ročník obľúbeného denného divadelného tábora Za oponou, ktorý je určený pre všetky deti od 7 do 14 rokov, ktoré majú radi rozprávky a bábkové divadlo! Malých hercov čaká množstvo rozprávkových a tvorivých hier, bábok i prekvapení… Ako aj žilinskí bábkoherci, ktorí ich naučia vyrobiť si bábku, či dokonca jej vdýchnuť život!

AMFO 2016

18.07 – 20.07. 2016, Krajské kultúrne stredisko v Žiline

Krajské kultúrne stredisko v Žiline v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja pozýva priaznivcov fotografie na vernisáž výstavy krajskej súťaže neprofesionálnej fotografickej tvorby AMFO 2016.

TVORBA WEBVÝCH STRÁNOK – WEBCAMP

18.07. – 21.07. 2016, Vzdelávareň, Fraňa Mráza 22, Žilina

Prázdninový webcamp. Počas letných prázdnin sme pre deti a mládež pripravili zábavné celodenné počítačové kurzy. Deti čakajú dva júlové termíny v ktorých majú možnosť vytvoriť si vlastnú webku alebo blog, získajú veľa informácie zo sveta informačných technológií. Vzniká pre nich príležitosť nadobudnúť mnohé vedomosti a aj spoznať nových kamarátov.

ZRODENÉ Z OHŇA

18.07. – 22.07. 2016, Sobášny palác v Bytči

Výstava predstavuje tvorbu žiakov a učiteľov z odboru Umelecko-remeselné spracúvanie kovov so zameraním na kováčske a zámočnícke práce. Výstavu budú mať návštevníci možnosť vidieť v Sobášnom paláci v Bytči. Vstup do Sobášneho paláca v Bytči a na výstavu je bezplatný.

HUDOBNÁ STREDA – DH Predmierčanka

20.07. 2016, o 16:30, Sad SNP altánok

Dychová hudba je zaradená do kategórii malých dychových kapiel. Pravidelne sa zúčastňuje prehliadok a je členom ZDHS od roku 1990. V roku 2006 oslávila Predmierčanka svoje 100. výročie založenia.

Kvizové štvrtky s „Chytrým Kvízom“

21.07. 2016, o 20:00, Klub Kolečko

Zabavťe sa s priateľmi. Odpovedajťe ako tím. Hrajte o ceny. Zábavný program pre večerné posedenie s priateľmi, počas ktorého odpovedáte ako tím na otázky, ktoré v priebehu večera predčitáva moderátor. Najlepšie tímy vyhrajú zaujímavé ceny.

Čítajte tiež:

Prvý zápas Šošonov v novom ročníku: Nešťastný záver nám zobral body

Práca v Žiline: Desiatky voľných miest práve teraz!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM