Adela Fruckova Kultúra

Tipy na relax a zábavu v Žiline? Stačí kliknúť a máte ich ako na dlani

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi skvelý spôsob relaxu. Prinášame vám preto prehľad zaujímavých podujatí, ktoré vám odporúčame v Žiline zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na relax a zábavu v Žiline? Stačí kliknúť a máte ich ako na dlani
Zdroj: VLN

HANA (HOMMAGE À HEGEROVÁ)

29.3. o 19:00, Mestské divadlo Žilina

Hudobná inscenácia HANA je návratom žilinského divadla k väzbám, ktoré si ctí. Je veľkou poctou Hane Hegerovej, ktorá začínala svoju profesionálnu dráhu v päťdesiatych rokoch minulého storočia (1953–1958) práve na doskách žilinského divadla. Cez jej skladby, ktoré ukrývajú príbeh a tajomstvo, chceme hovoriť o vzťahoch a únikoch do intimity ticha a slov na hranici spievania.

Kvízové štvrtky s „Chytrým Kvízom“ v Klube Kolečko

31.3. o 20:00, Klub Kolečko

Choďte sa zabaviť s priateľmi nezvyčajnou formou a odpovedajte ako tím. Hrajte o ceny. Zábavný program pre večerné posedenie s priateľmi, počas ktorého odpovedáte ako tím na otázky, ktoré v priebehu večera predčítava moderátor. Najlepšie tímy vyhrajú zaujímavé ceny.

Krst albumu BAKING BREAD „the Mark“ 2016

1.4. o 19:00, Klub Kolečko

Krst debutového albumu „the Mark“ sa bude konať už veľmi skoro a to konkrétne 1. apríla 2016 v Žilinskom klube Kolečko. Súčasťou je bohatý program, máme sa na čo tešiť.

Stanica: Hommage A. Winehouse (premietanie dokumentu Amy a spomienkový koncert)

1.4. o 18:00–22:00, Stanica Záriečie

Amy Winehouse zaznie naživo na Stanici. Nejde o prvoaprílovú halucináciu, ale iniciatívu žilinských hudobníkov. Deväť muzikantov jej príde vzdať hold. Po premietaní dokumentárneho filmu Amy (18.00) zahrajú spomienkový koncert (20.30).

Regard K1 GP 3.kolo

2.4. o 9:30, Študentské internáty Hliny 5, ulica Hečkova 3, Žilina

3. KOLO SLOVENSKÉHO POHÁRA SENIOROV a MLÁDEŽE V SEZÓNE 2015 /2016 usporadúva Ares Gym AC UNIZA Žilina z poverenia Slovenského zväzu bojových športov.

RETRO MAŠKARÁDA @EMÓCIA

2.4. o 21:00, Emócia Gallery & Caffe Club

Legendárna žúrka je späť! A s ňou aj tie najbizarnejšie kostýmy. Tentoraz v retro štýle. Nahoďte šponovky, mrkváče alebo plesňáky a ozdobte sa tonou céčok. Alebo radšej stavíte na zvodný pin-up štýl? Je to len na vašej fantázii. Bude vám DJovať široký ansámbel, ktorý v nostalgickej nálade vytiahne aj vinyly. Tešiť sa môžeme na DJ Headka, DJ Arnoštek, DJ Von Dráček a DJ DayD.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM