Monika Földešiová Kultúra

Tip na knihu: Kto zastaví psychicky narušeného vraha?

Dve brutálne vraždy v pokojnom pobrežnom mestečku na severe Anglicka vystrašia ľudí aj z okolia. Myslíte si, že poznáte svojich susedov. Pod povrchom však neraz skrývajú temné a hrozivé tajomstvá. Dôvod týchto vrážd má svoje korene v minulosti a treba ich čo najskôr vyšetriť.

Ilustračný obrázok k článku Tip na knihu: Kto zastaví psychicky narušeného vraha?
Zdroj: Dnes24.sk

Najúspešnejšia nemecká autorka súčasnosti Charlotte Linková napísala majstrovské krimi Ozveny viny , ktoré vás vtiahne svojou atmosférou a premysleným príbehom.

Pri prvej vražde študentky Amy sa vyšetrovatelia dlho nevedia pohnúť z miesta, no zakrátko dôjde k ďalšej vražde. Prípady nemajú veľa spoločného, a tak sa ambiciózna inšpektorka Almondová zubami-nechtami drží jediného záchytného bodu: roztržky medzi blízkymi druhej zavraždenej. Netuší však, že korene zla siahajú do vzdialenej minulosti aktérov. Rozuzlenie prináša dlho utajovaný prípad nešťastného dieťaťa, ktoré nik nechcel a o ktorého existencii sa nikto nemal dozvedieť. Každé tajomstvo však raz vyjde na povrch a inšpektorka Almondová zrazu stojí pred psychicky narušeným vrahom, ktorý spriada hrozné plány… Kto ho zastaví? Dokáže s ním držať krok?!

Chralotte Linková predala len v Nemecku takmer 17 miliónov románov a jej príbehy sa pravidelne objavujú v rebríčkoch bestsellerov. Televízia ZDF niektoré sfilmovala do seriálov a aj opakované vysielania dosahujú vysokú sledovanosť. Jej psychologické príbehy plné napätia sú totiž napísané v tradícii najlepších anglických detektívok, ktoré urobia radosť každému milovníkovi pravej detektívky.

Začnite čítať Ozveny viny hneď teraz v internetovom kníhkupectve Bux.sk.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM