Kultúra Tlačové správy

Tip do kina: Skryté životy nočných zvierat s kvalitnými hercami + SÚŤAŽ

Noci nočných zvierat, teda chronických nespáčov, bývajú osamelé, temné a nekonečne dlhé. Tom Ford o jednom exemplári tohto druhu natočil výnimočný film NOČNĚ ZVIERATÁ, ktorý je šokujúci, krutý a veľmi intenzívny zároveň

Ilustračný obrázok k článku Tip do kina: Skryté životy nočných zvierat s kvalitnými hercami + SÚŤAŽ
19
Galéria
Zdroj: CinemArt

Film, ktorý prichádza do slovenských kín 24. 11. 2016, skúma povestnú tenkú a neviditeľnú hranicu, ktorá oddeľuje lásku od nenávisti, a na ktorej sa občas ocitáme všetci. A robí to spôsobom, z ktorého behá mráz po chrbte. Veľmi zdatne mu pri tom sekunduje herecké obsadenie na čele s Amy Adamsovou a Jakeom Gyllenhaalom.

Susan Morrow (Amy Adams), má všetko, po čom kedy túžila, a predsa nie je šťastná. Rukopis románu Nočné zvieratá, ktorý napísal jej bývalý manžel Edward (Jake Gyllenhaal), by mohol byť dokonalým liekom na nespavosť, keby jeho dej nebol taký znepokojujúci… Susan si pri čítaní rukopisu uvedomuje, že krutý text je paralelou jej vzťahu s bývalým manželom. Že je zároveň neobvyklou pomstou za to, ako strašne mu kedysi ublížila.

Viacvrstvový príbeh má podľa Toma Forda tú výhodu, že umožňuje úspešne spájať inak nespojiteľné žánre. „Sledujete intímnu drámu o rozpade jedného vzťahu a zároveň napínavý akčný thriller. A funguje to nádherne,“ hovorí režisér.

Hrajte o lístky do kina!

Znova ste sa mohli zapojiť do našej súťaže. Tentokrát o lístky do kina, ktoré vyhrali títo súťažiaci:

Ján Okáľ, Martin – Košúty
Lukáš Orosz, Humenné
Daniel Búlik, Banská Bystrica

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: CinemArt
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM