Tlačové správy

SÚŤAŽ: Roztočte to na plese a vyhrajte knihu od I. Bukovského

Aj vy ste si dali s príchodom nového roka predsavzatie, že „oddnes“ chudnem a dnešok stále nezačal? Dnes24.sk vám predsavzatie môže splniť! Zahryznite sa do svojho zdravia a vyhrajte knihu chutných receptov od Igora Bukovského.

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ: Roztočte to na plese a vyhrajte knihu od I. Bukovského
Zdroj: instagram gretchengroehrs

Fašiangy sú obdobím plesovej sezóny, ktorá trvá spravidla až do „škaredej“ Popolcovej stredy. Dilemou mnohých žien sú vysnívané krásne šaty, do ktorých sa nie a nie vtesnať.

O to viac si väčšina z nich povie, že s príchodom jari začína chudnúť! Ak sa aj vy chystáte na tanečný večierok a „premeníte“ sa na Popolušku, zapojte sa do našej súťaže!

Zdravo do šiat!

„Ak chcete žiť bez zbytočných kíl, naučte sa žiť bez zbytočných kíl. Všetko ostatné je len spoločenská hra „Človeče, nehnevaj sa, veď ja tiež diétujem!,“ hovorí lekár Igor Bukovský, ktorý sa téme zdravej výživy venuje viac ako dvadsať rokov. Odborník odporúča riadiť sa zdravým rozumom a nečakať na žiadne zajtrajšky :-)

Hovorí sa, že šaty robia človeka. Čo z pekných šiat, ak sa v nich necítite dobre? A keď už niečo pre seba, tak hlavne zdravo! Náš portál pre vás pripravil súťaž „ZDRAVO DO ŠIAT s Dnes24.sk“.

Na troch z vás čakajú inšpiratívne knihy s venovaním od Igora Bukovského a autoriek, ktorí vás nenakŕmia „zaručenými“ receptmi na drastické chudnutie, ale receptmi na rýchle a vyvážené jedlá pre malých i veľkých.

Králi plesu

Stačí, ak nám do 20. februára 2017 pošlete svoje fotografie, ktoré zachytávajú vaše módne kreácie, nápaditosť alebo vtipné kostýmy, s ktorými ste sa vymódili na maškarný bál, ples či inú slávnostnú príležitosť. Môže ísť o jednotlivcov, páry i skupinu. Jedinou podmienkou je vaša originalita.

Fotografie posielajte mailom na adresu sutaz@global24.sk

Redakcia Dnes24.sk vyberie 10 fotiek a uverejní ich v sieti portálov počas hlasovania od 22. februára do 28. februára 2017. O troch víťazoch rozhodnete priamo vy!

Zahryznite sa do zdravia!

Traja výhercovia si svoj jedálniček spestria chutnými a skvelými receptmi z knižných titulov:

Sendviče na zdravie! – Dr. Igor Bukovský s dvomi šarmantnými kolegyňami Petrou a Ivanou vytvorili silnú autorskú zostavu, ktorá pripravila novú knihu z dielne Ambulancie klinickej výživy. Nájdete v nej veľa zaujímavých a nových informácií, ale hlavne mnoho výborných nápadov na jedlo, ktoré si môžete pripraviť na cestu, do práce, do školy, či na výlet.

Hneď to bude, Anjelik! Praktická kuchárska kniha plná receptov na rýchle a zdravé jedlá pre deti. Kniha je špeciálne určená rodičom detí vekovej kategórie od narodenia do 6 rokov, ale aj rodičom, ktorí tehotenstvo ešte iba plánujú.

Hneď to bude – Takmer všetky recepty sú na jedlá, ktoré sa dajú rýchlo a chutne pripraviť do 20 minút – ideálne pre ľudí žijúcich rýchlo a pre tých, ktorí nepovažujú kuchyňu za svoje životné poslanie.

Všetky podrobnosti o súťaži nájdete v štatúte súťaže tu.

Ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM