Tlačové správy

Súťaž o najkrajšiu kuchyňu: Môžete vyhrať ceny v hodnote 18 000€

Snívate o novej kuchyni? So spoločnosťou Kamenárstvo Klieštik sa môžete zapojiť do atraktívnej súťaže, ktorá práve vrcholí...

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najkrajšiu kuchyňu: Môžete vyhrať ceny v hodnote 18 000€
Zdroj: Kamenárstvo Klieštik

Niet pochýb o tom, že v našich domácnostiach je kuchyňa miestom, kde vznikajú tie najodvážnejšie kulinárske počiny. Taktiež je miestom, kde sa upevňujú rodinné vzťahy a sprítomňujú rôznorodé priania. Každá žena v domácnosti vie, že neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne je taktiež jej kvalita.

Ako teda získať vysnívanú kuchyňu a nerobiť kompromisy na kvalite? Môžete si ju kúpiť alebo vyhrať výrobky, ktoré do kuchyne dokonale zapadnú.

Kamenárstvo Klieštik, ako rodinná firma s tradíciou, pripravila pre všetky domácnosti jedinečnú príležitosť. Pred niekoľkými mesiacmi vyhlásila súťaž o najkrajšiu kuchyňu alebo výrobok z kameňa, ktorá práve vrcholí.

Každý, kto sa do nej zapojí, môže vyhrať ceny v hodnote 18 000€. V hre môžete byť aj vy.

Čakajú na vás fantastické ceny

V prípade, že chcete súťažiť o kuchynskú pracovnú dosku v hodnote 5 000€, luxusný víkendový wellness pobyt alebo šachy z kameňa, stačí dať „like“ teda „páči sa mi to“ facebook stránke Kamenárstva Klieštik.

Následne sa môžete do súťaže zapojiť ako súťažiaci (prezentácia kuchyne, výrobku) alebo ako hlasujúci za kuchyňu či výrobok. Súťaž prebieha do konca februára 2017 a na finále sa môžete tešiť už v marci tohto roku. Pravidlá nájdete na našej webstránke alebo facebooku, kde už ľudia súťažia o fantastické ceny.

Kamenárstvo Klieštik s.r.o. oficiálne vstúpilo na trh v roku 1992 ako malá kamenárska dielňa rodinného typu. Dnes pre firmu pracuje viac ako 50 zamestnancov. V kvalite, rozsahu služieb a objeme výroby je lídrom na slovenskom trhu.

Ukážky najkrajších kuchýň nájdete v našej fotogalérii.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Súťaž Kamenárstvo Klieštik
15
Galéria
Zdroj: Kamenárstvo Klieštik
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM