Rôzne Tlačové správy

Štýlové pohostenie pre návštevy a bez práce: Hitom sa stávajú syrové misy, FOTO

Čakať návštevu znamená tiež pripraviť pohostenie. Nielen čo, ale aj kedy si na to nájsť čas, býva často dilemou nejednej domácnosti.

Ilustračný obrázok k článku Štýlové pohostenie pre návštevy a bez práce: Hitom sa stávajú syrové misy, FOTO
4
Galéria
Zdroj: syrcekovo.sk

A s prichádzajúcimi veľkonočnými sviatkami už teraz nad tým zaiste mnohí intenzívnejšie premýšľajú. Aj keď ide o najväčší kresťanský sviatok, ktorý veriaci majú prežiť predovšetkým duchovne, návštevy a rôzne stretávky medzi príbuznými či známymi sa stali jeho pevnou súčasťou.

Alternatívou, ako si prípravy na pohostenie svojich návštev uľahčiť a privítať ich naozaj štýlovo, je objednávka syrovej misy. A využívaná medzi Slovákmi je čoraz viac. Naaranžovaný mix syrov na oválnej tácke, ktorú po konzumácií pohodlne vyhodíte, rieši mnohé starosti.

Syry z ovčieho či kravského mlieka. Čerstvé i údené syry. Solené alebo bez soli. Mix zo všetkých… Misu si môžete vyskladať na mieru. A akú veľkú len chcete. Kde? V online Syrčekove. A doručená vám bude špeciálnym chladiarenským au­tom.

A ešte jeden tip k prichádzajúcim veľkonočným sviatkom. Prekvapte rodinu či priateľov syrovou tortou v tvare veľkonočného košíka, kraslice alebo si vymyslíte vlastný nápaditý tvar torty. Viac tu.

(PR)

Užite si návštevu bez práce. Syrovou misou ju privítate štýlovo
4
Galéria
Zdroj: syrcekovo.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM