Správy

Športovci dostávajú zelenú: Na žilinských sídliskách pribudnú futbalové bránky so sieťami

Dobré správy pre všetkých športovcov. Na žilinských sídliskách pribudnú v týchto dňoch futbalové bránky so sieťami. Tieto bránky však nebudú nijako ukotvené, a preto bude záležať len na Žilinčanoch, ako sa o ne dokážu „postarať“.

Ilustračný obrázok k článku Športovci dostávajú zelenú: Na žilinských sídliskách pribudnú futbalové bránky so sieťami
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Žilina podporuje športové aktivity verejnosti a preto v týchto dňoch rozmiestňuje na sídliská a iné verejné plochy nové futbalové bránky so sieťami, ktoré sú svojou veľkosťou vhodné aj pre dospelých, no najmä pre športujúce deti a mládež. V pláne je umiestniť minimálne 12 párov bránok a podľa záujmu občanov bude Mesto pokračovať v tejto iniciatíve prospešnej pre športovanie.

„Realizujeme tento podnet – nápad mladých Žilinčanov, ktorý rýchlo a jednoducho pomôže k lepšiemu tráveniu voľného času mládeže na žilinských sídliskách Solinky a Vlčince. Teraz je na samotných občanoch, ako sa budú o futbalové bránky starať a chrániť ich pred zničením,“ povedal primátor mesta Žilina Igor Choma.

Futbalové bránky nie sú pevne ukotvené, preto je možné ich používať na trávnatom či betónovom podklade na futbal, hokejbal a v zimných mesiacoch aj na hokej.

Na žilinských sídliskách pribudnú futbalové bránky so sieťami
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM