Igor Petrík Rôzne

Šok pre všetkých, čo sa už tešili z jarného počasia: Žilinu a okolie zasiahlo husté sneženie FOTO

Hoci podľa kalendárov už máme jar, zima sa ešte očividne vzdať nechystá. Husté sneženie dnes prekvapilo ľudí v meste aj v jeho okolí.

Ilustračný obrázok k článku Šok pre všetkých, čo sa už tešili z jarného počasia: Žilinu a okolie zasiahlo husté sneženie FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Kto sa dnes ráno pozrel z okna, videl bežný jarný deň, možno trochu zamračenejší. Už onedlho však všetko bolo inak. Z oblohy sa predpoludním spustilo husté sneženie, ktoré zasiahlo Žilinu, ale aj jej okolie.

My sme sa práve nachádzali na Bôriku, odkiaľ vám prinášame aktuálne zábery. Hoci snežilo poriadne husto, z bielej periny sa pravdepodobne dlho tešiť nebudeme, pretože sa na zemi rýchlo topí.

V súvislosti so snežením vydal Slovenský hydrometeorologický ústav pre okres Žilina výstrahu prvého stupňa pred snehovými jazykmi a závejmi, najmä pre horské oblasti a horské priechody v okrese. Platí dnes od 10.00 do 17.00 a zajtra od 00.00 do 12.00 hod.

Máte aj vy fotografie čerstvej snehovej nádielky? Pošlite nám ich na petrik@global24.sk a radi ich uverejníme! Pozrite si zábery jarného sneženia na Bôriku v našej fotogalérii.

Jarná snehová nádielka v OBRAZOCH
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM