Igor Petrík Správy

Sociálne siete hýbu aj Žilinou: 5 zaujímavých facebookových skupín týkajúcich sa nášho mesta

Každodennou súčasťou mnohých ľudí sa stali sociálne siete. V rámci nich hrá v našich končinách prím Facebook. Ľudia tam hľadajú informácie nielen o svojich známych, ale aj o tom, čo sa okolo nich deje. Zaostrili sme na zaujímavé skupiny v rámci nášho mesta, ktoré by vás mohli zaujímať.

Ilustračný obrázok k článku Sociálne siete hýbu aj Žilinou: 5 zaujímavých facebookových skupín týkajúcich sa nášho mesta
Zdroj: TASR

1. Dopravný servis – okres Žilina

Jednou z takýchto skupín je Dopravný servis – okres Žilina. Skupina je zameraná na vodičov v regióne . Jej obsah vytvárajú samotní členovia, ktorí informujú o policajných hliadkach, radaroch či obmedzeniach na našich cestách. Skupina je verejná, obsah tak uvidia aj tí, ktorí sa členmi ešte nestali.

2. Mestské divadlo Žilina

Silná skupina s viac ako štyri tisíc členmi. Dozviete sa tu aktuálne informácie o novinkách, akciách, či premiérach v Mestskom divadle Žilina. Taktiež ponúka možnosť komentovať hry a predstavenia, či potrebné kontakty na divadlo.

3. Žilina – Práca – ponúkam a hľadám

Treťou v našom prehľade je skupina, ktorá sa týka témy číslo jeden v našom regióne a tou je práca. Skupina Žilina – Práca – ponúkam a hľadám sa zdá byť vzhľadom na nízky počet členov celkom živá. Jej obsah tvorený pracovnými ponukami je sprístupnený verejne.

4. Žilina, čo je nové?

Skupina ponúka prehľad akcií a podujatí, ktoré sa v meste a nie len tam, konajú. Nájdete tu fotogalérie z podujatí a akcií. Tiež informácie o chystaných projektoch mesta.

5. Nová synagóga

Zdá sa, že dianie v tomto historickom skvoste Žiliny ľudí neprestane zaujímať. Skupina má vyše tri tisíc členov a ponúka prehľad všetkého, čo sa urobilo ale tiež ohlásených akcií v synagóge.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM