Jozef Legéň Rôzne

Šikovné prsty Martina Dúbravku: Pozrite si, ako brankár Žiliny krotí klávesy

Rodák zo Žiliny, brankár MŠK Žilina je multitalentovaný. Okrem toho, že je oporou v bráne, krotí svojimi prstami perfektne aj klávesy. Aktuálne je Martin v nominácii Slovenska v kvalifikácii MS 2014. Ak bude chytať ako aj hrá, o výsledok by sme sa nemali báť.

Ilustračný obrázok k článku Šikovné prsty Martina Dúbravku: Pozrite si, ako brankár Žiliny krotí klávesy
Zdroj: Dnes24.sk

Jeho golmanské schopnosti sú futbalovému svetu už dávno známe. Dúbravka hrá v prvom tíme MŠK Žilina, miesto kde sa aj narodil. Podarilo sa mu aj dostať sa do seniorskej reprezentácie po jeho výrazných výkonoch proti tímom v predkolách do Ligy majstrov UEFA 2009/2010. Dúbravka hráva vo svojom tíme MŠK Žilina od roku 2008 teda od svojich 19. Hráva ako hlavný brankár a prebojoval sa s ním v roku 2010 do Ligy majstrov UEFA 2009/2010 po tom ako porazili AC Spartu Prahu súčtom výsledkov doma a vonku 3:0.

Skvelý gólman predviedol vzťah k umeniu. Žilinský brankár Martin Dúbravka ukázal, že je nielen vynikajúci futbalista, ale uživil by sa aj ako muzikant. Naposledy si opora Žiliny poradila s klavírom. V jednom podniku v Žiline si zasadol za piano a poriadne to roztočil. Na klávesoch odznel úspešný hit kapely Linkin park – Numb. Posúďte sami, ako to Martinovi ide za klavírom.

foto: youtube

Brankár Žiliny hrá na klávesy
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM