Rôzne

Sajfa si počkal Sagana na letisku a potom to prišlo: Rozhovor, z ktorého ľahnete smiechom!

Správa o tom, že Peter Sagan získal historické zlato, obletela celé Slovensko ako blesk. Okrem novinárov však svetového majstra prišiel na letisko do Viedne počkať aj známy zabávač Sajfa. A nasledoval rozhovor, ktorý vám rozhodne zlepší náladu :)

Ilustračný obrázok k článku Sajfa si počkal Sagana na letisku a potom to prišlo: Rozhovor, z ktorého ľahnete smiechom!
Zdroj: TASR

Nádherný úspech Petra Sagana už obletel celý svet! Slovensko sa naďalej teší z jeho famóznych výkonov. Veď už doslova každý vie, že najnovšie sa stal majstrom sveta. A jeho radosť po historickom zlate tiež rozhodne stála za to. Takto ju prejavil po prejdení páskou vo vytúženom cieli! Viac sa dočítate v článku Výbuch krásnych emócií po vybojovaní historického zlata: Takto sa Sagan radoval so svojou priateľkou Katkou!

Veľkolepý príchod nášho úspešného cyklistu si však nenechal ujsť ani známy zabávač Sajfa. Celé privítanie majstra si natočil na video. A to zachytáva dialóg, ktorý rozhodne stojí za to :)

„Čau, teba nevyhodili?“ – privítal slovenského moderátora Peter Sagan pri príchode na letisko, na čo si obaja podali ruky a Sajfa mu veľkolepo zablahoželal k historickému úspechu.

„Gratulujeme, si naozaj absolútny macher! A toto všetko som vybavil pre teba,“ znela gratulácia Sajfu. „Hej? Takže to je tvoja vina,“ odpovedal Sagan a so smiechom dodal: „Ak ťa doteraz nevyhodili, tak teraz ťa už vyhodia!“

„Peťo, môžem ťa odviezť do Bratislavy?“ – pokračuje Sajfa. „Ty? Ja neviem ako to tu teraz máme zorganizované,“ odpovedá čerstvý majster sveta. Okrem vtipného dialógu však Sajfa nešetril ani komplimentami na Saganovu adresu: „Peťo zozadu. To sú lýtka!“ Pred tým, než Peter Sagan začal poskytovať rozhovory médiám, Sajfa ešte stihol medzi ľudí zakričať: „Pozor, spadol mi tu had jedovatý!“

Celé video si môžete pozrieť TU

FOTO: Saganov príchod na letisko vo Viedni
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM