Šport

Sagan v sebe šoumena nezaprie: V Austrálii predviedol surfovanie na vlnách a dočkal sa aj odmeny

Internetové videá, ako Sagan parkuje bicyklom sa streche auta alebo hrá v spote postavu Forresta Gumpa, sa tešia veľkej popularite. Tentokrát Peter skúsil surfovanie. Posúďte sami, ako mu to išlo. Prítomné ženy rozhodne očaril...

Ilustračný obrázok k článku Sagan v sebe šoumena nezaprie: V Austrálii predviedol surfovanie na vlnách a dočkal sa aj odmeny
Zdroj: YouTube.com

V prvom rade je Sagan fenomenálny cyklista, ktorý to tento rok opäť raz dokázal na závodoch po celom svete. Dvadsaťriročný žilinský rodák sa naposledy predviedol opäť ako šoumen, po pretekoch na exhibičnom kritériu v Austrálii predviedol s McEwenom svoju obľúbenú jazdu na zadnom kolese so zdvihnutou ľavou rukou. Na týchto závodoch obsadil siedme miesto.

Pred týmito pretekmi si Peter vyskúšal aj surfovanie na pláži Noosa v Queemslande. V rozhovore uviedol, že má rád adrenalínové športy. Priznal, že surfovanie vyskúšal prvý raz a zapáčilo sa mu to. Podľa neho sa človek pri tom cíti relaxujúci a slobodný.

Žilinčan sa na pláži tešil veľkej popularite a surfovanie ho naozaj bavilo. „Bola to veľmi pekná skúsenosť, užil som si zábavu a je to pre mňa jedna z mimoriadnych vecí,“ dodal. Po jeho prvom surfovom zážitku sa na pláži dočkal aj zaslúženej odmeny. Na súši obklopený ženami, si azda svojimi surferskými výkonmi vyslúžil bozky.

foto: ilustračné

Sagan predviedol surfovanie na vlnách a dočkal sa aj odmeny
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM