Jozef Legéň Iné športy

Saganománia ovládla Slovensko: Okrem cyklistiky mu ide aj herectvo, máme dôkaz

V uplynulých týždňoch sa nepozeral v domácnostiach a krčmách hokej či futbal. Slovensko ovládla cyklistika a to hlavne vďaka nášmu fenomenálnemu jazdcovi Petrovi Saganovi. Na jubilejnej 100. Tour de France obhájil zelený dres. Máme však dôkaz, že okrem cyklistiky, Petrovi ide aj herectvo.

Ilustračný obrázok k článku Saganománia ovládla Slovensko: Okrem cyklistiky mu ide aj herectvo, máme dôkaz
Zdroj: Webnoviny.sk

Prirodzený talent

Mladý Žilinčan Peter Sagan už minulý rok dokázal, že do vienka mu bolo dané viac ako ostatným. Minimálne čo sa týka cyklistiky. Jeho špurtérske a taktické schopnosti mu môže závidieť aj jeho kolegovia. Jeho predsavzatie pred Tour bolo jasné, obhajoba zeleného dresu. To, že Peter s prehľadom obháji zelený trikot sme vedeli už niekoľko etáp pred koncom. Peter mal suverénny náskok pred druhým Cavendishom a tak už pár etáp pred koncom začal baviť seba a hlavne divákov.

Nikto iný tak divákov nebaví

Celý svet obleteli obrázky toho ako Peter po náročnom stúpaní bez problémov ide na zadnom kolese a to ešte aj bez držania rúk. V poslednej etape si zas pripravil zelenú briadku, aby dal celému svetu najavo, že zelený dres je v tých správnych rukách. Hlavne jeho cyklistické schopnosti sú to, prečo ho uznáva celá cyklistická verejnosť, avšak to aké kúsky predvádza pre publikum, to žiaden iný jazdec “nedokáže“. Dokonca nám prezradil jeden s predajcou bicyklou v Žiline, že počas Tour sa začalo predávať aj viac dvojkolesových bezmotorových dopravných prostriedkov.

„Je to až neuveriteľné, že jeden chalan zo Žiliny dokáže tak silno ovplyvniť celé Slovensko. U nás dokonca vzrástol rapídne predaj bicyklov počas Tour,“ povedal nám predajca zo Žiliny.

Peter alias Forrest Gump

Tentoraz si produkcia z Petrovho tímu Cannondale pripravila ďalšie zaujímavé video. Ak poznáte známy film Forrest Gump, tak si pozrite v galérii, ako sa Peter Sagan alias Peter Gump zahral na herca.

Saganovi okrem cyklistiky ide aj herectvo
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM