Prvá stavebná sporiteľňa: Pomôžeme vám bývať tak, ako si želáte

Máte vážny vzťah? Chcete si založiť rodinu, plánujete sobáš, spoločnú budúcnosť alebo príchod potomka na svet? S týmito životnými zámermi určite úzko súvisí aj úvaha o svojom prvom vlastnom bývaní alebo o zásadnej prerábke toho súčasného.

Ilustračný obrázok k článku Prvá stavebná sporiteľňa: Pomôžeme vám bývať tak, ako si želáte
Zdroj: Prvá stavebná sporiteľňa

Z potreby po novom alebo lepšom bývaní vyplýva snaha o čo najvýhodnejšie prefinancovanie jednej z najväčších investícií v živote človeka. Ponúk na trhu je viacero. Dôležité je však, dobre si vybrať.

Bez zakladania nehnuteľnosti

Prvá stavebná sporiteľňa požičia svojmu sporiacemu klientovi bez zábezpeky bytom alebo rodinným domom až do 50 000 €. To je suma, za ktorú sa dá kúpiť menší byt, prerobiť rodinný dom a dá sa ňou tiež dofinancovať hypotekárny úver, ktorý vám dnes banka pravdepodobne už neposkytne v plnej výške kupovanej nehnuteľnosti. Jeho výhodou je, že nemusíte platiť za vypracovanie znaleckého posudku, dodatočne poisťovať nehnuteľnosť ani ju zakladať do katastra nehnuteľností.

Úver s odmenou

To ale nie je všetko. Ak teraz požiadate o úver na financovanie bývania, PSS, a. s., vám po jeho splatení dá odmenu. Jej výška môže dosiahnuť až 15 mesačných splátok vášho úveru, čo môže byť aj 11 000 €. Každému, kto riadne (bez omeškania) a načas (teda ani nie predčasne) splatí svoj úver, dáme prostriedky vo výške jednej splátky za každé dva roky splácania. Spočítajte si sami, aká vysoká bude vaša odmena! Výhodou pre vás je, že od podpisu úverovej zmluvy presne viete, s akou sumou môžete počítať po splatení svojho záväzku.

Viac informácií získate na www.pss.sk, alebo zatelefonujte na číslo 02/58 55 58 55.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Prvá stavebná sporiteľňa
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM