Jozef Legéň Samospráva

Primátor Choma o opätovnej kandidatúre na post hlavy Žiliny: Takto reagoval na naše otázky

Tento rok je volebným rokom. Po voľbe prezidenta a eurovoľbách si v druhej polovici novembra budeme voliť poslancov do mestského zastupiteľstva, starostov a primátorov. Súčasný primátor Žiliny potvrdil svoju opätovnú kandidatúru. My sme zisťovali, ako vidí svoje šance.

Ilustračný obrázok k článku Primátor Choma o opätovnej kandidatúre na post hlavy Žiliny: Takto reagoval na naše otázky
Zdroj: Webnoviny.sk

O necelého pol roka si budeme voliť okrem poslancov do zastupiteľstva, starostov aj primátora nášho mesta. Obrátili sme sa preto na súčasného žilinského primátora a pokúsili sa zistiť, ako vidí svoje šance. Zaujímalo nás, či bolo ťažké sa rozhodnúť opätovne zabojovať o atraktívny flek a s akým pocitom vstupuje do kandidatúry. „Bolo. Na jednej strane je to práca veľmi vyčerpávajúca a náročná. Na druhej strane sa po štyroch rokoch práce a konsolidovania financií by bolo dobré pokračovať v začatých projektoch. Kandidovať idem s pocitom, že sme urobili naozaj veľa pre to, aby sa Žilina mohla opäť nadýchnuť a kráčať rezko ďalej, “ povedal primátor Žiliny Igor Choma.

Choma vidí svoje šance na post primátorskej stoličky relatívne veľké. „Šance sú veľké, ale nerád by som ich preceňoval. Naopak, každého protikandidáta budem brať vážne. Chcem však prísť s dobrým volebným programom,“ dodal Choma.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM