Igor Petrík Správy

Primátor Choma dal v pracovnom čase pár deci: Aby podporil dobrú vec

Pre dobro dobrej veci čokoľvek. To si zrejme povedali aj zamestnanci Mestského úradu v Žiline, spoločne s primátorom Chomom. Tým, že v pracovnom čase dali pár deci krvi, pomohli kampani, ktorú organizuje Červený kríž.

Ilustračný obrázok k článku Primátor Choma dal v pracovnom čase pár deci: Aby podporil dobrú vec
Zdroj: Dnes24.sk

Viacerí zamestnanci Mestského úradu v Žiline, vrátane primátora mesta Žilina Igora Chomu, sa dnes (3.7.) zapojili do druhého ročníka kampane Daj pár deci počas pracovného času.

„Červený kríž prišiel minulý rok s novou kampaňou Daj pár deci počas pracovného času, ktorá má motivovať firmy, aby podporovali svojich zamestnancov v darovaní krvi. Kampaň prebieha v letných dňoch pri príležitosti Svetového dňa darcov krvi 14. júna, ktorého cieľom je upozorniť na problém nedostatku životodarnej tekutiny,“ povedal Pavol Čorba, hovorca mesta Žilina. Zároveň pripomenul, že zamestnanci Mestského úradu v Žiline každoročne darujú krv v rámci Primátorskej kvapky krvi.

„Je pre mňa samozrejmé, že som darcom krvi a teší ma, že sa tento rok do kampane zapojil aj mestský úrad. Ďakujem všetkým zamestnancom, ktorí dnes prišli a darovali svoju krv pre tých, ktorí ju potrebujú,“ povedal Igor Choma.

Foto: mesto Žilina

Primátor Choma dal v pracovnom čase pár deci - krvi
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM