Igor Petrík Rôzne

Prichádza víkend, čas vyraziť za zábavou: Pár lákavých akcií, ktoré môžete zažiť v našom meste

Víkend je predo dvermi a netreba ho presedieť doma. Prinášame prehľad akcií a podujatí, ktoré môžete počas dní voľna navštíviť.

Ilustračný obrázok k článku Prichádza víkend, čas vyraziť za zábavou: Pár lákavých akcií, ktoré môžete zažiť v našom meste
Zdroj: TASR
  • Vyskočiť z kože je krehká hra o deťoch, ktoré majú veľký problém a dospelých, ktorí majú namiesto očí sklené guľky. Hru uvedie Mestské divadlo Žilina v piatok 27. marca o 10.00 a 19.00 hod.
  • Stanica Žilina – Záriečie pripravila v piatok o 20.00 hod. koncert Zlokot, Archívny chlapec. Je spojením Zlokot SUM Tour, slovenskej superskupiny Zlokot (Erik „Losos“ Horák, Michal Lašán / Noisecut, Stanka Apfelová / Got Blue Balls a Lyrik / Modré Hory) a pesničkára Archívny chlapec.
  • Výstava lodí a jachtingu sa uskutoční v piatok 27. marca v obchodnom centre Aupark. Obdivovatelia lodí a jácht sa budú môcť pokochať výstavou motorového člna, závodnej plachetnice triedy Micro a malou plachetnicou triedy Optimist pre najmenších. Cez videoprojekciu sa návštevníkom priblíži námorný aj kajutový jachting. Potrvá do soboty 28. marca.
  • Premiéru bábkového predstavenia hry Tourminátor alebo Tour de Paris, ktorá je inšpirovanej životným príbehom úspešného žilinského cyklistu Petra Sagana, uvedie v piatok 27. marca Bábkové divadlo Žilina o 19.00 hod.
  • Stanica Žilina – Záriečie pozýva v sobotu 28. marca na Veľkonočný Malý trh. Začína od 10.00 hod. a potrvá do 17.00 hod.
  • THE PARANOID – Anjeli spia tour 2015. Stále viac populárna mladá kapela THE PARANOID sa po úspešnej SEDEM TOUR 2014 vracia na slovenské a české pódiá a predstavuje ANJELI SPIA TOUR 2015. Vstupné je sedem eur v predpredaji a deväť eur na mieste. Koncert sa koná v Dome odborov, Žilina, v sobotu 28.marca o 19.00 hod.
  • Na Krížovú cestu v Budatínskom parku pozýva Považské múzeum v Žiline v spolupráci so Žilinskou diecézou. Návštevníci uvidia jej umelecko-dramatické stvárnenie v réžii Jozefa Abafiho a Divadelného klubu Makovice. Areál Budatínskeho hradu v nedeľu 29. marca o 15.00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM