Michal Demjanovič Rôzne Rôzne

Prehľad najklikanejších článkov týždňa: Čo Žilinčanov zaujalo najviac?

Ďalší augustový týždeň skončil. Počas neho sme vám priniesli zaujímavé články zo Žiliny a okolia. Toto sú tie, ktoré zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Prehľad najklikanejších článkov týždňa: Čo Žilinčanov zaujalo najviac?
Zdroj: Dnes24.sk

Mamička Majka

Žilina je jedine mesto v rámci Slovenskej republiky, kde má cestujúci s kočiarom s dieťaťom právo na bezplatné cestovanie. Mária (29) zažila v trolejbuse nepríjemnú skúsenosť. Podľa jej slov, arogantný revízor nebral ohľad na nič. Zažila deň, na ktorý by chcela, čo najskôr zabudnúť. Aká je reakcia dopravného podniku?

Kapitán Stano

Stanislav Marcin má 21 rokov a pochádza zo Žiliny. Študuje na Žilinskej Univerzite na Strojníckej fakulte. Popri škole hráva americký futbal v miestnom tíme Warriors Žilina, kde je aj kapitánom. V rozhovore prezradil, čo ho na tomto športe najviac oslovilo, ako aj to, čo pre neho znamená jeho tím.

Ukrajinka Natasha

Natasha Sirenko má 21 rokov a pochádza z Kyjeva v Ukrajine. Študovala na European University v Kyjeve. Na Slovensko prišla ako dobrovoľníčka a v Žiline pracuje v miestnej škôlke. V rozhovore prezradila ako vojna ovplyvnila jej rodinu ako aj to, ako sa podľa nej správajú Slováci k cudzincom. Čo ďalšie prezradila v rozhovore?

Súťaž o najkrajšie miesto

Internetový portál Slovakregion vyhlásil už 8.ročník súťaže o najkrajšie mesto a obec Slovenska. Súťaž začala ešte v apríli a definitívneho víťaza spoznáme až na jeseň. Hlasovanie za súťažiace mestá potrvá do 31.októbra 2016 do 12:00 hodiny. Na akej pozícií sa momentálne nachádza Žilina?

5 tipov na cykloturistiku

Vybrali sme päť cyklotrás, ktoré majú na výber obyvatelia mesta pod Dubňom. Z vybraných cyklotrás si dokáže vybrať každý či ide o rodiny s deťmi, rekreačných cyklistov alebo profesionálov. Vybrať si dokáže naozaj každý!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM