Rôzne

Predpoveď počasia presne zacielená na Žilinu: S akým počasím rátať v našom meste cez víkend?

Sneh, dážď či vari modré nebo? Vedieť dopredu, ako bude vonku sa hodí vždy. Špeciálne však, ak ide o predpoveď pre naše mesto a navyše máme pred sebou voľné víkendové dni. Všetko potrebné vám prezradí podrobná predpoveď počasia, ktorá je priamo zacielená na Žilinu.

Ilustračný obrázok k článku Predpoveď počasia presne zacielená na Žilinu: S akým počasím rátať v našom meste cez víkend?
Zdroj: TASR

Vďaka špecialitke na webe Žilina 24 si už teraz môžete pozrieť, na aké počasie sa treba pripraviť počas najbližšieho víkendu v našom meste. Nášho šikovného pomocníka nájdete na lište vľavo pod kalendárom. Stačí vám jedno kliknutie a hneď si môžete preštudovať predpoveď na najbližšie dni a čo najlepšie sa podľa nej pripraviť na víkend.

Vďaka údajom, ktoré dodáva Nórsky meteorologický inštitút (MET Norway), si dokážete pozrieť hodinovú predpoveď pre Žilinu.

Vo forme časového harmonogramu v predpovedi nájdete nielen očakávanú teplotu na jednotlivé hodiny, ale aj symboly (dážď, oblačnosť, sneženie …), informáciou o rýchlosti vetra a o čase východu a západu slnka. Ak chcete vedieť, aké počasie nás v Žiline čaká počas tohto víkendu, stačí kliknúť TU!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM