Zuzana Gadušová Kultúra

Pozrite si top klikané videá zo Žiliny: Malý futbalista s veľkým talentom aj krásne mažoretky

Internet je fenoménom už niekoľko rokov a záujem stále narastá. Technika napreduje a čo pred pár rokmi nebolo možné, dnes je úplnou samozrejmosťou. Strižne a mobily sú moderné a veľmi populárne a videá sú čím ďalej populárnejšie. Aj pre Žilinčanov. Pozrite si tie najklikanejšie z portálu Youtube.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si top klikané videá zo Žiliny: Malý futbalista s veľkým talentom aj krásne mažoretky
Zdroj: Dnes24.sk

Upozorňujeme, že 5 vybratých TOP videí zo Žiliny nepredstavuje reálny rebríček najklikanejších videí. Nie sú tu zaradené videá vyprodukované médiami, videá z akcií či dobové zábery. Rovnako sme vynechali aj nedôstojné videá vo vzťahu k „účinkujúcim“. Niektoré sme taktiež mohli omylom prehliadnuť.

Na prvom a najklikanejšom mieste je Arménsky spevák Vazgen Tsatinyan. Zložil pesničku s názvom Žilina, ktorá u viacerých Žilinčanov vyvoláva pozitívne, ale aj negatívne reakcie. Toto youtube video má 248 911 zobrazení. Na druhom mieste sa nachádza malý a šikovný futbalista z roku 2012 kedy hral v U10. Patrik Jakubík ohúril svojím futbalovým talentom z klubu MŠK Žilina a zaslúžil si 166 162 zobrazení na. Bronzové miesto si zaslúžil song MŠK Žilina Zelená je tráva s počtom zobrazení 121 799. Pri tejto pesničke si môžu Žilinčania zaspomínať na radostné chvíle Šošonov z roku 2009.

Ďalšie miesto patrí futbalistom MŠK Žilina a ich pesničkou Gangnam style, ktorá má 121 473 zobrazení. Chalani napodobnili populárnu pieseň tancom a hudbou a patrí im za to štvrté miesto v top Youtube zobrazení Žilinčanov. Na piatom mieste sa nachádzajú naše žilinské mažoretky a ich zostava z ME Opole 2008 IMA. Svojím talentom získali u divákov až 90 047 zobrazení. Pozrite si najpopulárnejšie videa Žilinčanov v našej galérií.

Foto: mažoterky Diana

Top 5 najklikanejších videí Žilinčanov na Youtube
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM