Michal Demjanovič Kultúra

Posledný víkend roka sa blíži. Kde sa v Žiline zabavíme na prelome rokov?

Ešte neviete, ako strávite Silvester či Nový rok? Vybrať si môžte z viacerých víkendových tipov od našej redakcie.

Ilustračný obrázok k článku Posledný víkend roka sa blíži. Kde sa v Žiline zabavíme na prelome rokov?
25
Galéria

Maj sa 2016

30. 12. 2016, o 18:00, Smer music bar, Žilina

Príď sa rozlúčiť s rokom 2016 so štýlom, dobrými kamošmi a kapustnicou. Okrem týchto vecí ťa čaká príjemné a hlavne nefajčiarske prostredie, spoločenské hry a špeciálne vydanie Smer Quiz-u.

Hokejový zápas

30. 12. 2016, o 18:00, DOXXbet aréna, Žilina

Hokejový zápas Tipsport ligy v ktorom sa stretne domáca Žilina s východniarmi z Košíc.

Sexuálna perverzita v Chicagu

30. 12. 2016, o 19:00, Mestské divadlo, Žilina

Kontroverzná, provokatívna a štipľavo-vtipná čierna komédia o tom, ako sa navzájom duševne a telesne mrzačíme. Šteklivá inscenácia hry Sexuálna perverzita v Chicagu v réžii Jána Štrbáka rozpráva o kvartete hrdinov, ktorí sa zábavou, sebavedomým jazykom a snahou vybočiť z normy bráni pred zlyhaním v láske. Rafinovane a najradšej bez záväzkov sa snažia ovládať svoju žiadostivosť a túžby. Akékoľvek hlbšie vzťahy sú už vopred odsúdené na zánik. Ich sexuálne úlety a energia výrečnosti len maskujú osamelosť a neschopnosť naozajstných citov.

Film: Para nad riekou

30. 12. 2016, o 20:00, Klub Kolečko, Žilina

Unikátny príbeh o sláve a jej pominuteľnosti – príbeh o troch fenomenálnych slovenských hudobníkoch zo 60. rokov – o trubkárovi Lacovi Déczim, saxofonistovi Ľubomírovi Tamaškovičovi a kontrabasistovi Jánovi Jankeje prináša na plátno slovensko-české režisérske duo Robert Kirchhoff a Filip Remunda. Chvála bláznivosti či život bohémy – aj tak možno charakterizovať tento film, ktorý vznikal takmer celé desaťročie.

Silvestrovský výstup na Choč

31. 12. 2016, Veľký Choč, Jasenová

Príď načerpať silu pred začiatkom nového roka. Individuálny výstup. Každý ide kedy chce na vlastné riziko. Valaská Dubová---›Veľký Choč. 662 m.n.m.---› 1611 m.n.m. Modrá turistická značka z Valaskej Dubovej na Poľanu a odtiaľ po zelenej turistickej značke na vrchol.

Swing Silvester 2016 v reštaurácii HU:man

31. 12. 2016, o 18:30, Reštaurácia HU:man, Žilina

Užite si posledný deň v roku vo swingovom štýle! V silvestrovský večer vdýchneme reštaurácii HU:MAN atmosféru elegantných tančiarní a kabaterov. Okrem tématického programu sa môžete tešiť welcome drink, večeru s prezentáciou Ľubomíra Herka a šéfkuchára Michala Vajdu, bufetové stoly, víno k večeri, polnočný prípitok a TOMBOLU. Večerom Vás bude sprevádzať DJ Pali Hlávka and live Serious Sax!

Novoročný ohňostroj

1. 1. 2017, o 18:00, strecha Mestského divadla, Žilina

Pre Žilinčanov a návštevníkov mesta je pripravený Novoročný ohňostroj, ktorý bude odpálený v nedeľu 1. januára 2017 o 18.00 hod. zo strechy Mestského divadla Žilina, aby sa naň mohli prísť pozrieť aj menšie deti.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Vianočné trhy v Žiline odštartovali
32
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM