Soňa Vanovčanová Krimi Video

Polícia rieši lúpež v žilinskom obchode: Mladíkovi (22) hrozí basa, VIDEO z akcie

Žilinská polícia obvinila 22 ročného Martinčana z lúpeže. Tej sa mal dopustiť ešte vo februári v žilinskom obchode.

Ilustračný obrázok k článku Polícia rieši lúpež v žilinskom obchode: Mladíkovi (22) hrozí basa, VIDEO z akcie
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Vo februári sa v Žiline lúpilo. Informovala o tom Polícia Slovenskej republiky prostredníctvom svojej oficiálnej stránky na sociálnej sieti Facebook.

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Žiline obvinil zo zločinu lúpeže 22 ročného mladíka z Martina. Skutku sa mal dopustiť ešte vo februári v Žiline na ulici P. O. Hviezdoslava 1 v podchode železničnej stanice. Mladík mal vstúpiť do predajne potravín, po vstupe s rukami vo vreckách mal predavačke povedať, aby otvorila a ukázať mal na pokladňu,“ uvádza polícia.

Podľa ďalších zverejnených informácií mal mladík svoju požiadavku následne doplniť vyhrážkou, ktorú aj zopakoval. Tým u predavačky vzbudil obavu o život a zdravie. „Žena na to otvorila pokladňu a položila na predajný pult 20 eurovú bankovku. Túto si mal mladík zobrať. Z predajne mal odísť na neznáme miesto. Predavačka žiadne zranenie neutrpela,“ popisuje polícia na sociálnej sieti a doplňuje, že žilinská polícia na prípade intenzívne pracovala a v jej rukách napokon skončil 22 ročný Martinčan.

Pozrite si VIDEO

Obvinený je podľa polície stíhaný na slobode a v prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Lúpež v žilinskom obchode
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM