Soňa Vanovčanová Krimi

Polícia: Kysučania sa vyhrážali Žilinčanovi (33) podrezaním, potom útok kameňom a pištoľou!

Dvaja muži (23 a 51) z Kysúc sa podľa policajnej správy vyhrážali Žilinčanovi a nakoniec ho aj napadli. Všetko sa začalo v mestskej časti Žilina- Brodno.

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Kysučania sa vyhrážali Žilinčanovi (33) podrezaním, potom útok kameňom a pištoľou!
2
Galéria

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci obvinil dvoch mužov vo veku 23 a 51 rokov (obaja z Kysuckého Nového Mesta) zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a prečinov nebezpečného vyhrážania a výtržníctva. O prípade informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru SR v Žiline Radko Moravčík.

„Obvinení muži mali v pondelok 26. marca po 19.00 hodine prenasledovať motorovým vozidlom na ceste I/11 v katastri mestskej časti Žilina-Brodno 33 ročného vodiča (zo Žiliny), ktorému sa mali počas jazdy vyhrážať podrezaním. Následne ho mali v mestskej časti Kysucké Nové Mesto – Oškerda, kde zastavili a vystúpili z vozidla, najskôr verbálne, a potom aj fyzicky napadnúť pištoľou a kameňom najmä do oblasti hlavy,“ uviedol Moravčík a pokračoval, že po útoku sa poškodenému podarilo z miesta odísť na svojom motorovom vozidle.

„Napadnutý muž utrpel zranenia s predbežnou dobou práceneschopnosti 10 dní. Počas vyšetrovania bola zaistená pištoľ, ktorá bude zaslaná na expertízne skúmanie,“ doplnil policajný hovorca.

„Vyšetrovateľ Policajného zboru spracoval na oboch obvinených mužov podnet na návrh na ich vzatie do väzby. Obvineným mužom hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na štyri roky až 10 rokov,“ uzavrel Radko Moravčík.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM