Zuzana Gadušová Krimi

Policajti zasahovali v objekte hromadných garáži v Žiline: Čo sa na mieste dialo?!

Žilinskí policajti na základe operatívnych informácií vykonali služobný zákrok a to v objekte hromadných garáži v našom meste. Počas neho zadržali 27-ročného mladíka.

Ilustračný obrázok k článku Policajti zasahovali v objekte hromadných garáži v Žiline: Čo sa na mieste dialo?!
Zdroj: Dnes24.sk

Počas akcie muži zákona vypátrali a zadržali Adama (27) podozrivého z majetkovej trestnej činnosti. Mladíka predviedli na policajný útvar za účelom vykonania potrebných procesných úkonov.

„Poverený príslušník Policajného zboru obvinil 27-ročného Adama z prečinu krádeže. Obvinený muž v utorok 30. septembra krátko po tretej hodine ráno vošiel do objektu hromadných garáží. Poškodil zámok na dverách garáže a z jej priestoru odcudzil motorovú kosačku. Zámky poškodil aj na ďalších dvoch garážach. Následne bol zadržaný policajnou hliadkou. Uvedeným konaním vznikla predbežná škoda vo výške 500 €,“ prezradil hovorca KR PZ v Žiline Radko Moravčík.

Poverený príslušník Policajného zboru spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného mladíka do väzby. Adamovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody až na dva roky.Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Foto: KR PZ Žilina

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM