Krimi

Policajti sa snažia dostať neznámeho zlodeja: Mercedes čelil vlámačke, toto niekto potiahol!

Polícia pátra po páchateľovi, ktorý sa vlámal do vozidla Mercedes - Benz a ukradol peňaženku s dokladmi aj peniazmi. Podľa polície už začalo trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci.

Ilustračný obrázok k článku Policajti sa snažia dostať neznámeho zlodeja: Mercedes čelil vlámačke, toto niekto potiahol!
Zdroj: TASR

Doposiaľ neznámy páchateľ sa v pondelok večer vlámal do motorového vozidla Mercedes-Benz, v Rajeckých Tepliciach. „Poškodil sklo na vozidle a z jeho priestoru odcudzil peňaženku, v ktorej boli osobné doklady a finančná hotovosť. Uvedeným konaním vznikla predbežná škoda celkovo vo výške 600 eur,“ informoval Radko Moravčík, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

Dodal, že v súvislosti s touto udalosťou poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci. „Polícia na prípade intenzívne pracuje a po páchateľovi pátra. V prípade jeho zistenia a dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na dva roky,“ uzatvoril Moravčík.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM