Soňa Vanovčanová Kultúra Rôzne Správy

Pohľad na nezaplatenie: Budatínsky park zaplavia pôsobivé bubliny

Množstvo bublín, balónov, farieb a zábavy nielen pre deti ale aj pre dospelých pripravili žilinskí dobrovoľníci a mládež.

Ilustračný obrázok k článku Pohľad na nezaplatenie: Budatínsky park zaplavia pôsobivé bubliny
Zdroj: Bubble day 2016

Po množstvo zábavy, bublín, balónov a farieb si môžte prísť do Budatínskeho parku už v piatok 25. augusta. V čase od 12.00 do 18.00 je pripravené množstvo zaujímavých aktivít určených nielen pre deti, ale aj pre dospelých.

Myšlienkou štvrtého ročníka bublinového podujatia Bubble day / Deň bublín, je darovať v jeden deň radosť, nadšenie a úsmev na námestiach alebo iných verejných priestranstvách miest a obcí.

Ako uviedla jedna z organizátoriek podujatia, Žilinčanka Michaela Knošková: „Tento rok Deň bublín v Žiline oslavuje svoje štvrté narodeniny a zachováva si svoju hlavnú myšlienku, priblížiť ho viacerým vekovým kategóriám, pretože vek je iba formalita a bubliny sú ten najkrajší spôsob ako ľudí spojiť a dať im možnosť zaspomínať na krásne časy z detstva.“

Pre najmenších návštevníkov je pripravený skákací hrad, maľovanie na tvár, množstvo spoločenských a športových hier. Podujatie organizuje občianske združenie Pomáhame druhým spolu so Žilinským mládežníckym parlamentom ako zrealizovanie snahy spríjemniť voľný čas deťom a mládeži mesta Žiliny.

Navnaďte sa na Deň bublín a pozrite si zábery atmosféry minulého ročníka v našej fotogalérii.

Bubble day 2016: Momenty z Budatínskeho parku
4
Galéria
Zdroj: Bubble day 2016
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM