Slávka Kellová Hokej

Hunovci sa vracajú do Žiliny: Začínajú 19. decembra

Hokejoví bratia z Liptovského Mikuláša Róbert a Richard Hunovci sa vrátili späť do Žiliny. O dvojičky prejavil záujem po neúspechu v Košiciach ich starý klub z minulej sezóny v Žiline.

Ilustračný obrázok k článku Hunovci sa vracajú do Žiliny: Začínajú 19. decembra
Foto: Slávka Kellová

Na štvrtkovom tréningu hokejistov MsHK DOXXbet Žilina sa objavila útočná dvojica bratov Hunovcov. Richard a Róbert, ktorí „nedobrovoľne“ skončili v HC Košice, tak budú pokračovať v tíme, kde sa im darilo v uplynulej sezóne. Obaja za Žilinu odohrali 60 zápasov, Róbert mal bilanciu 48 bodov (26+22), Richard 43 (17+26). V Košiciach v tomto ročníku odohrali len 26 zápasov, v ktorých Róbert nazbieral 20 bodov (15+5) a Richard o päť menej (2+13).

„Hneď po tom, ako sme sa dozvedeli o skončení bratov Hunovcov v Košiciach, sme ich oslovili a vstúpili sme do rokovaní,“ vyjadril sa pre klubovú internetovú stránku športový manažér MsHK Dušan Kapusta a pokračoval:„Po viacerých rokovaniach sme dospeli k určitému záveru a Róbert a Richard Hunovci budú pôsobiť v našom tíme. Po minulej vydarenej sezóne v drese Žiliny veríme, že budú opäť hnacím motorom našich útočných snáh a pomôžu nášmu tímu odraziť sa k vyšším priečkam.“

Kapusta zároveň informoval, že na budúci týždeň by sa mali dotiahnuť všetky legislatívne záležitosti a hneď po prestávke v stredu 19. decembra by už mohli nastúpiť v domácom súboji proti HK Nitra.

Súvisiaci článok:

http://mikulas.dnes24.sk/…konni-146547

foto: tasr

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM