Iveta Hrabovská Krimi

Plechová krádež: V Bytči vyčíňal východniar

Michalovčan (47) sa vlámal do plechového skladu v Bytči a so sebou si zobral bohatú "nádielku". Ukradol závitníky, autonabíjačku, elektrickú brúsku, ručné nožnice na kov, sekeru aj sekáč. Na prepravnom vozíku si odniesol dokonca i plechové

Cieľom plechový sklad[/size][/co­lor]

Obvinený sa v nedeľu vlámal do plechového skladu. Vošiel do areálu súkromnej firmy, kde poškodil plechovú stenu na sklade. Z objektu odcudzil sadu náčinia, závitníky, autonabíjačku, elektrickú brúsku, ručné nožnice na kov, sekeru aj sekáč.

Z areálu firmy odcudzil aj plechové pásy, ktoré si odniesol na prepravnom vozíku. Z úlovku sa však dlho netešil, lebo o pár hodín neskôr ho policajti chytili. Východniarovi je spracovaný podnet na vzatie do väzby a v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

Vykradol chatu[/size][/co­lor]

Druhé vlámanie sa stalo vo Vrútkach. Neznámy páchateľ sa vlámal do rekreačnej chaty, na ktorej poškodil okenicu aj okno. So sebou si zobral dva LCD televízory, DVD prehrávač, motorovú pílu, vysávač a elektrické nožnice. Krádežou spôsobil predbežnú škodu vo výške 1320 € a poškodením približne 100 €.

Polícia na prípade pracuje a po páchateľovi pátra. Páchateľovi, v prípade jeho zistenia a dokázania viny, hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM