Jozef Legéň Iné športy

Takto Peter Sagan baví Američanov: Schody pre neho nie sú žiadnou prekážkou

Slovenský cyklista vyhral na pretekoch USA Pro Challenge celkovo štyri etapy a získal aj zelený dres za víťazstvo v bodovacej súťaži. Po poslednej etape prekvapil Američanov jazdou po schodoch.

Ilustračný obrázok k článku Takto Peter Sagan baví Američanov: Schody pre neho nie sú žiadnou prekážkou
Zdroj: Webnoviny.sk

Slovenský cyklista Peter Sagan potvrdil na pretekoch USA Pro Challenge svoje šprintérske kvality, keď vyhral celkovo štyri etapy. Dvadsaťtriročný Žilinčan v službách Cannondale okrem etapových „vavrínov“ získal aj zelený dres za víťazstvo v bodovacej súťaži, ktorú suverénne ovládol.

Po poslednej etape Sagan prekvapeným divákom ukázal aj jazdu dole schodmi a následne si na bicykli „vyskackal“ nahor ďalšie schody.

Sagan teraz zostáva týždeň na vysokohorskom sústredení v Boulderi. „Potom sa presunieme do Alberty na šesťetapové preteky. Bude to pre mňa rozjazdové podujatie pred Québecom a Montrealom, kde by som chcel zaútočiť na popredné priečky, aby som získal body do svetového rebríčka. Potom mi už zostávajú len majstrovstvá sveta, verím, že formu správne vyladím na šampionát,“ sprostredkoval slová slovenského cyklistu po poslednej etape USA Pro Challenge jeho mediálny manažér Jozef Korbel.

Peter Sagan baví Američanov
1
Galéria
Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM